GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μετανάστης έριξε κουτουλιά στον υπεύθυνο του γηπέδου της Μόριας

Ένας μετανάστης φέρεται να χτύπησε με κουτουλιά τον υπεύθυνο του γηπέδου στη Μόρια της Λέσβου, όπως μεταδίδει το LesvosPost.gr. Το περιστ...

Ένας μετανάστης φέρεται να χτύπησε με κουτουλιά τον υπεύθυνο του γηπέδου στη Μόρια της Λέσβου, όπως μεταδίδει το LesvosPost.gr. Το περιστατικό σημειώθηκε όταν ομάδα μεταναστών έφτασε στο γήπεδο να παίξει μπάλα, ενώ την ίδια ώρα διεξαγόταν προπόνηση παιδιών με την ακαδημία τους.
Όταν ο υπεύθυνος γηπέδου ενημέρωσε τους μετανάστες πως δεν μπορούσαν να παίξουν εκείνη την ώρα στο γήπεδο, εκείνοι εξαγριώθηκαν μετανάστες και ένας από αυτούς έδωσε μία κουτουλιά στον υπεύθυνο. Ο άντρας έφυγε από το σημείο με προορισμό το Αστυνομικό μέγαρο Μυτιλήνης για να καταγγείλει το γεγονός. Παρόλα αυτά δεν υπέβαλε μήνυση γιατί, όπως δήλωσε, φοβάται για την ζωή του.
Το περιστατικό κατήγγειλε και ο πρόεδρος των αστυνομικών υπαλλήλων Μυτιλήνης, κύριος Αλεξίου, ο οποίος έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Πριν λίγο με πήρε τηλέφωνο ο άνθρωπος που είναι υπεύθυνος στο γήπεδο της Μόριας, είμαι στην Αστυνομία μου λέει γιατί με χτύπησε ένας μετανάστης. Έφυγα από το σπίτι και πάω να δω τι έγινε, βρήκα τον άνθρωπο με μελανιασμένο μάτι όταν τον ρώτησα τι έγινε εκείνος μου είπε ότι στο γήπεδο έκανε προπόνηση μια Ακαδημία ήρθαν οι μετανάστες και ήθελαν να παίξουν μπάλα ,όταν τους είπα ότι δεν μπορούν να μπουν ένας από αυτούς ήρθε κοντά και μου έδωσε κουτουλιά στο πρόσωπο. Παρόλο που επέμενα να του κάνει μήνυση ο ανθρώπους μου είπε ότι δεν θα κάνω μήνυση γιατί τους φοβάμαι Αυτό για σήμερα από αυτούς τους δυστυχισμένους και ταλαιπωρημένους».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση