GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ένας νεκρός από πτώση αερόστατου στην Αίγυπτο

Ένας Νοτιοαφρικανός τουρίστας σκοτώθηκε και άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πτώση αερόστατου κοντά στο Λούξορ, στη νότια Αίγ...

Ένας Νοτιοαφρικανός τουρίστας σκοτώθηκε και άλλοι δώδεκα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την πτώση αερόστατου κοντά στο Λούξορ, στη νότια Αίγυπτο.
Οι αρχές δήλωσαν ότι το δυστύχημα προκλήθηκε από ισχυρούς ανέμους, οι οποίοι ανάγκασαν το αερόστατο να βγει εκτός πορείας πάνω από τους ιστορικούς ναούς της πόλης. Δεν δόθηκαν ακόμα διευκρινίσεις για τις εθνικότητες των τραυματιών ή την κατάστασή τους. Στο αερόστατο επέβαιναν περίπου 20 άνθρωποι.
Υπήρξαν στο παρελθόν και άλλα περιστατικά που αφορούσαν αερόστατα πάνω από το αρχαίο Λούξορ. Το 2013, 19 τουρίστες σκοτώθηκαν όταν το αερόστατό τους έπιασε φωτιά. Το 2016, η Αίγυπτος σταμάτησε προσωρινά τις εκδρομές με αερόστατα, καθώς 22 Κινέζοι τουρίστες υπέστησαν ελαφρά τραύματα σε μια ανώμαλη προσγείωση.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση