GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ! Τους απέλυσε γιατί αρνήθηκαν να επιστρέψουν το δώρο Χριστουγέννων...

Εργαζόμενοι γνωστής επιχείρησης εστίασης στη Λάρισα απολύθηκαν επειδή δεν επέστρεψαν στον εργοδότη τους το δώρο Χριστουγέννων, σύμφωνα με...

Εργαζόμενοι γνωστής επιχείρησης εστίασης στη Λάρισα απολύθηκαν επειδή δεν επέστρεψαν στον εργοδότη τους το δώρο Χριστουγέννων, σύμφωνα με καταγγελία που δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα Ελευθερία.
Οι εργαζόμενοι υπέβαλλαν τη σχετική καταγγελία στην Επιθεώρησης Εργασίας. Στη συγκεκριμένη επιχείρηση πέντε αρχικά εργαζόμενοι, φοιτητές κατά πλειοψηφία, με ημιαπασχόληση «επαναστάτησαν» και αποφάσισαν να μη το επιστρέψουν, γνωρίζοντας ότι μπορεί να είχαν συνέπειες.
Ο εργοδότης έχοντας διαμηνύσει ότι οι συμβάσεις εργασίας, για όσους δεν επιστρέφουν το δώρο, θα καταγγελθούν, προχώρησε στην υλοποίηση της απειλής. Απέλυσε δύο «απείθαρχους» εργαζόμενους, χωρίς φυσικά να επικαλείται τον πραγματικό λόγο καταγγελιών των συμβάσεων. Άλλωστε κάτι τέτοιο δεν θα συνιστούσε μόνο μη ανεκτή συμπεριφορά, αλλά θα ήταν παράνομη.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση