GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Μίλησε" το κράνος του εκτελεστή του Στεφανάκου - Νέα στοιχεία στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι του Βασίλη Στεφανάκου είναι επαγγελματίες εκτελεστές, που πιθανότατα έχο...

Υψηλόβαθμοι αξιωματικοί της Ασφάλειας πιστεύουν ότι οι δολοφόνοι του Βασίλη Στεφανάκου είναι επαγγελματίες εκτελεστές, που πιθανότατα έχουν περάσει από σκληρή εκπαίδευση σε ειδικές μονάδες των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με την Espresso.
Από τα μέχρι στιγμής στοιχεία που έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί εκτιμούν ότι οι εκτελεστές δεν επέβαιναν τυχαία σε λευκή μοτοσικλέτα, φορώντας μαύρα ρούχα και ανοιχτόχρωμα κράνη, αλλά το έκαναν για να μοιάζουν με μοτοσικλετιστές της Ομάδας ΔΙΑΣ με σκοπό να μην κινούν υποψίες.
Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, οι αστυνομικοί έχουν εντοπίσει από το βίντεο ένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό στο κράνος του οπλοφόρου, το οποίο δεν αποκλείεται να τους οδηγήσει στην επιχείρηση από την οποία αγοράστηκε. Η σωματοδομή του εκτελεστή του Βασίλη Στεφανάκου προσομοιάζει με αυτή ενός γνωστού κακοποιού που συμμετείχε και σε άλλο συμβόλαιο θανάτου.
Πηγή πληροφοριών: Espresso

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση