GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το Μαξίμου διαψεύδει τον Λεβέντη για την συνομιλία του με τον Τσίπρα

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου τον Βασίλη Λεβέντη αναφορικά με όσα δήλωσε στον Realfm 97,8 σχετικά με τη συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσί...

Διαψεύδει το Μέγαρο Μαξίμου τον Βασίλη Λεβέντη αναφορικά με όσα δήλωσε στον Realfm 97,8 σχετικά με τη συνομιλία που είχε με τον Αλέξη Τσίπρα.
Υπενθυμίζεται ότι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων μιλώντας νωρίτερα στην εκπομπή των Άκη Παυλόπουλου και Μάνου Νιφλή, ανέφερε ότι σύμφωνα με όσα του είπε ο Πρωθυπουργός, έχει την πρόθεση να κάνει εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να διεξαχθούν νωρίτερα λόγω των εξελίξεων στο Σκοπιανό.
Όπως ανέφερε στην εκπομπή των Άκη Παυλοπουλου και Μάνου Νιφλή στον Realfm 97,8 , ο διευθυντής σύνταξης της Realnews Βασίλης Σκουρής, ανώτατη κυβερνητική πηγή διαψεύδει ότι ειπώθηκε κάτι τέτοιο μεταξύ του Αλέξη Τσίπρα και του Βασίλη Λεβέντη.
Επίσης , πηγές του Μεγάρου Μαξίμου, σε επικοινωνία με το ΑΠΕ/ΜΠΕ, σημείωναν τα εξής:
«Ο κ. Λεβέντης είχε ήδη επινοήσει κατά τις μέχρι τώρα δηλώσεις του αρκετές αναφορές που ουδέποτε έκανε ο πρωθυπουργός. Προφανώς η ανάγκη του για δημοσιότητα ξεπερνά τον ρόλο του ως πολιτικού αρχηγού με στοιχειώδη σοβαρότητα».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση