GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η Κομισιόν περιμένει περισσότερες κινήσεις από τα Σκόπια για το όνομα

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δράση της κυβέρνησης των Σκοπίων για τον τερματισμό ενός αδιεξόδου 25 ετών για τ...

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή εξέφρασε την ικανοποίησή της για τη δράση της κυβέρνησης των Σκοπίων για τον τερματισμό ενός αδιεξόδου 25 ετών για την ονομασία της ΠΓΔΜ και ελπίζει να δει εκ μέρους της κυβέρνησης Ζάεφ «συγκεκριμένα αποτελέσματα», δήλωσε εκπρόσωπος της Κομισιόν στην ιστοσελίδα EURACTIV.com.
«Η διατήρηση καλών σχέσεων μεταξύ των γειτόνων, συμπεριλαμβανομένης μιας αμοιβαία αποδεκτής λύσης μέσω διαπραγμάτευσης στο ζήτημα του ονόματος, υπό την αιγίδα του ΟΗΕ, παραμένει ουσιαστική», υπογράμμισε ο εκπρόσωπος της Επιτροπής.
«Εν προκειμένω, χαιρετίζουμε τα μέτρα που έλαβε η κυβέρνηση για τη διεξαγωγή συζητήσεων με την ελληνική κυβέρνηση για την ενίσχυση των σχέσεων καλής γειτονίας και ελπίζουμε ότι αυτό θα μεταφραστεί σε περαιτέρω συγκεκριμένα αποτελέσματα», προσέθεσε ο εκπρόσωπος στο Euractiv.
Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση