GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ποια είναι η σημασία των τριών δαχτυλιδιών που φοράει η Μέγκαν Μαρκλ στο δεξί χέρι; - ΦΩΤΟ

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ έχει λάβει μεγάλη προσοχή. Όμως, σίγουρα δεν ξέρετε γιατί φοράει τρία χρυσά δαχτυλίδια στο δε...

Το δαχτυλίδι των αρραβώνων της Μέγκαν Μαρκλ έχει λάβει μεγάλη προσοχή. Όμως, σίγουρα δεν ξέρετε γιατί φοράει τρία χρυσά δαχτυλίδια στο δεξί της χέρι.
Μια πιο προσεκτική ματιά στις επιλογές κοσμημάτων της Μέγκαν, μπορεί να αποκαλύψει πολλά για την προσωπική της ζωή. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής της στο Brixton χθες, φορούσε τρία λεπτά χρυσά δαχτυλίδια στον δεξί αντίχειρα, στον δείκτη και στο μεσαίο δάχτυλο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Dailymail που βασίζεται στη χειρομαντία, το δαχτυλίδι στον αντίχειρα δείχνει κίνητρο, έλεγχο και επιθετικότητα. Ενώ, οι άνθρωποι που συνήθως φορούν δαχτυλίδι στον δείκτη τους περιλαμβάνουν ανθρώπους με μεγάλες φιλοδοξίες όπως «έναν πρόσφατα διορισμένο βασιλιά, βασίλισσα ή διευθύνοντα σύμβουλο» ή μία «διασημότητα με εκατομμύρια οπαδούς που είναι φιλόδοξοι».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση