GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκατοντάδες Λονδρέζοι μπήκαν στο μετρό με τα εσώρουχα τους - ΒΙΝΤΕΟ

Εκατοντάδες κάτοικοι του Λονδίνου συμμετείχαν στην "Ημέρα χωρίς παντελόνια στο μετρό". Αψήφησαν το κρύο και πέταξαν τα παντελόν...

Εκατοντάδες κάτοικοι του Λονδίνου συμμετείχαν στην "Ημέρα χωρίς παντελόνια στο μετρό". Αψήφησαν το κρύο και πέταξαν τα παντελόνια και τις φούστες φέρνοντας το χαμόγελο στους συνταξιδιώτες τους.
Το No Pants Subway Ride ξεκίνησε στη Νέα Υόρκη το 2002 και από τότε έχει εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο, σε περισσότερες από 60 πόλεις όπως το Τόκιο και η Μόσχα. Σύμφωνα με τη σελίδα No Trousers στο Facebook "Το θέμα είναι να χαλαρώσετε και να απολαύσετε το χιούμορ που είναι εγγενές στους ανθρώπους που δεν φορούν παντελόνια. Ένας καλός κανόνας είναι να προσποιείστε πως φοράτε παντελόνια".
Το δρώμενο γίνεται πάντα στις αρχές Ιανουαρίου και προτρέπει τους ταξιδιώτες να προσπαθήσουν να κρατήσουν σοβαρή έκφραση κατά τη διάρκεια της βόλτας τους, σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση