GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Έτσι έγινε η τυχαία σύλληψη του Αφγανού με τους πυροκροτητές- Με ποιους είχε σχέσεις στην Αθήνα

Συνεχίζεται η έρευνα για τη προέλευση και τον προορισμό των πυροκροτητών που βρέθηκαν στην κατοχή του Αφγανού, ο οποίος συνελήφθη και πρό...

Συνεχίζεται η έρευνα για τη προέλευση και τον προορισμό των πυροκροτητών που βρέθηκαν στην κατοχή του Αφγανού, ο οποίος συνελήφθη και πρόκειται αύριο να παρουσιαστεί ενώπιον του ανακριτή.
Πάντως, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, από την έως στιγμής έρευνα δεν προκύπτει η σύνδεση του νεαρού αλλοδαπού με κάποια οργάνωση και καθώς ο ίδιος είναι αρνητικός στην προανάκριση, εξετάζονται όλες οι εκδοχές, όπως να ήταν μεταφορέας για λογαριασμό κάποιων, ή ακόμα και να έκανε εμπόριο.
Σημειώνεται ότι ο αλλοδαπός συνελήφθη το βράδυ του Σαββάτου στην περιοχή του Λυκαβηττού, ύστερα από καταγγελία ιδιοκτήτη εστιατορίου, επειδή δεν πλήρωνε τον λογαριασμό.
Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛ.ΑΣ, στο σακίδιο του συλληφθέντος βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, εκτός από τους 78 πυροκροτητές και τα εξής: δύο φιαλίδια βουτανίου των 190 gr, από τα οποία το ένα ήταν τοποθετημένο σε καμινέτο, δύο τεμάχια βραδύκαυστο πυραγωγό σχοινίο, δύο αναπτήρες και ένα στουπί.
Για τον λόγο αυτόν παρελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία που ανέλαβε την προανάκριση. Από την έρευνα προέκυψε ότι έχει θεαθεί έξω από διάφορα σπίτια που τελούν υπό κατάληψη και χρησιμοποιούνται ως καταλύματα για αλλοδαπούς, γι αυτό ερευνώνται οι σχέσεις του και οι επαφές του στην Αθήνα.
Διευκρινίστηκε τέλος ότι στην κατοχή του, εκτός από τους πυροκροτητές, βρέθηκε μόνο ένα έγγραφο απόφασης Α΄ Βαθμού για αίτηση διεθνούς προστασίας, από το κλιμάκιο ασύλου Ξάνθης, που σημαίνει ότι έχει υποβάλει αίτημα ασύλου, το οποίο εξετάζεται, αλλά στο παρελθόν έχει καταγραφεί πολλές φορές από τις Αρχές για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, επιδεικνύοντας κάθε φορά έγγραφα με διαφορετικά στοιχεία ταυτότητας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση