GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Άγρια συμπλοκή Τούρκων και Κούρδων σε γερμανικό αεροδρόμιο - ΒΙΝΤΕΟ

Μπουνιές και κλωτσιές αντάλλαξαν Τούρκοι και Κούρδοι στο αεροδρόμιο του Αννόβερου στη Γερμανία. Οι Κούρδοι πραγματοποιούσαν παράσταση δια...

Μπουνιές και κλωτσιές αντάλλαξαν Τούρκοι και Κούρδοι στο αεροδρόμιο του Αννόβερου στη Γερμανία. Οι Κούρδοι πραγματοποιούσαν παράσταση διαμαρτυρίας, με πανό που έγραφαν: «Φασίστα Ερντογάν», διαμαρτυρόμενοι για τις τουρκικές επιχειρήσεις κατά των Κούρδων στην επαρχία Άφριν της Συρίας.
Οι Τούρκοι, προφανώς, αντέδρασαν βλέποντάς τους να διαμαρτύρονται κατά του Προέδρου τους και κάπως έτσι άρχισε ο καβγάς, που δεν άργησε να βγει εκτός ελέγχου.
Σύμφωνα με την Αστυνομία του Αννόβερου, περίπου είκοσι άτομα ενεπλάκησαν στον καβγά, ενώ δύο από αυτούς υπέστησαν ελαφρύς τραυματισμούς.
Η Τουρκία ξεκίνησε επιχείρηση κατά των Κούρδων ανταρτών της Συρίας, στην Αφρίν, κοντά στα σύνορα των δύο χωρών, με την κατάσταση να ξεφεύγει και να μετατρέπεται σε πολύνεκρη μάχη, με θύματα και αμάχους. Οι ΗΠΑ, σύμμαχοι των Κούρδων της Συρίας στη μάχη κατά του ISIS αντέδρασαν στην τουρκική στρατιωτική επιχείρηση, όπως και ο ΟΗΕ.
Δείτε το βίντεο:

Πηγή πληροφοριών: ant1news.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση