GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Φόβοι για βεντέτα μετά τη δολοφονία Στεφανάκου – Πού στρέφονται οι έρευνες της αστυνομίας

Για αντίποινα ανησυχεί η ΕΛΑΣ μετά την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου. Στις αστυνομικές αρχές υπάρχει έντονη κινητικότητα, υπό τον φόβο α...

Για αντίποινα ανησυχεί η ΕΛΑΣ μετά την εκτέλεση του Βασίλη Στεφανάκου. Στις αστυνομικές αρχές υπάρχει έντονη κινητικότητα, υπό τον φόβο αντεκδίκησης από την πλευρά Στεφανάκου, όπως ανέφερε ο αστυνομικός συντάκτης της Realnews Θάνος Σωτήρης στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Realfm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη.
Εξάλλου, μπορεί η αστυνομία να μην γνωρίζει ούτε τους φυσικούς αυτουργού ούτε τον ηθικό αυτουργό της δολοφονίας, όμως η ιστορία και η εμπειρία δείχνει ότι οι ομάδες της νύχτας γνωρίζουν από πού προέρχεται κάθε χτύπημα.
Οι αστυνομικοί έχουν πλήρη εικόνα της ενέδρας που στήθηκε στον Βασίλη Στεφανάκο, εκτιμώντας πως οι δύο φυσικοί αυτουργοί γνώριζαν με την παραμικρή λεπτομέρεια τις συνήθειές του.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταδόθηκε στον Realfm, ο τρόπος που έδρασαν «κουμπώνει» με τις πληροφορίες που είχε η ασφάλεια Αττικής από προηγούμενες ανάλογες περιπτώσεις δολοφονιών. Αυτές οι πληροφορίες ανέφεραν ότι υπάρχει συγκεκριμένη ομάδα της οποίας ηγείται ένας Έλληνας, αλλά στελεχώνεται από αλλοδαπούς – το πιθανότερο από την Αλβανία- που έρχονται στη χώρα όταν πάρουν ένα συμβόλαιο, παρακολουθούν τον στόχο, τον χτυπούν και φεύγουν πίσω στο εξωτερικό.
Που στρέφονται οι έρευνες
Οι έρευνες της αστυνομίας ξεκινούν από τις συγκρούσεις, τις έριδες και τα αγεφύρωτα μίση που είχε ο Βασίλης Στεφανάκος από το 1998 και φτάνουν μέχρι και τη μέρα που δολοφονήθηκε.
Οι αστυνομικοί εξετάζουν και την περίπτωση η εκτέλεση Στεφανάκου να έγινε ως αντίποινα στη δολοφονία που είχε γίνει έξω από το σχολείο στα Γλυκά Νερά, καθώς τα στοιχεία που είχε συγκεντρώσει η ΕΛ.ΑΣ. για αυτή την υπόθεση έδειχναν άνθρωπο που κινείται στο περιβάλλον Στεφανάκου.
Επίσης, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, υπάρχουν πληροφορίες ότι γίνεται συλλογή στοιχείων για τον ορκισμένο εχθρό του Βασίλη Στεφανάκου από τη δεκαετία του ’90. Οι πληροφορίες προκάλεσαν την παρέμβαση του Αλέξη Κούγια. Ο κ. Κούγιας διέψευσε τα δημοσιεύματα που εμπλέκουν τον Κωνσταντίνο Ναστούλη στην υπόθεση δολοφονίας του βαρυποινίτη Βασίλη Στεφανάκου. Ο δικηγόρος του χαρακτηρίζει ψευδή και συκοφαντικά τα δημοσιεύματα και επισημαίνει πως ο Κωνσταντίνος Ναστούλης αθωώθηκε αμετάκλητα και κατ' επανάληψη σε σειρά δικαστικών υποθέσεων.
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση