GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Θα μιλήσω μετά την κηδεία της κόρης μου" λέει ο πατέρας της σατανίστριας από τη Βουλγαρία - ΒΙΝΤΕΟ

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 23χρονης από τη Βουλγαρία που βρέθηκε νεκρή στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα της Κεφαλονιάς μαζί με τον 30...

Συγκλονισμένος είναι ο πατέρας της 23χρονης από τη Βουλγαρία που βρέθηκε νεκρή στο ενοικιαζόμενο διαμέρισμα της Κεφαλονιάς μαζί με τον 30χρονο σύντροφο της από τη Γερμανία.
Όλες οι ενδείξεις των αρχών οδηγούν στο συμπέρασμα πως οι δύο τουρίστες πριν βάλουν τέλος στη ζωή τους είχαν πραγματοποιήσει μια σατανιστική τελετή. Ωστόσο οι γονείς της κοπέλας δεν γνωρίζουν το παραμικρό και ενημερώνονται για τις εξελίξεις της υπόθεσης από τα δημοσιεύματα.
Τα ίχνη της κοπέλας είχαν χαθεί από τις αρχές Ιουλίου και οι γονείς της την αναζητούσαν χωρίς όμως να καταφέρουν να την εντοπίσουν. "Δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα. Μετά την κηδεία της κόρης μου θα μιλήσω" ανέφερε μεταξύ άλλων ο πατέρας της 23χρονης, Κρίστο Μποτούσεβ.
Δείτε το βίντεο του ALPHA.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση