GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τζανακόπουλος: Μητσοτάκης και Σπυράκη έχουν πνιγεί στις αντιφάσεις της ΝΔ

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κα. Σπυράκη έχουν πνιγεί στις αντιφάσεις της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει, σε σχόλιό του, ο υπουργός Επικρατείας και...

«Ο κ. Μητσοτάκης και η κα. Σπυράκη έχουν πνιγεί στις αντιφάσεις της Νέας Δημοκρατίας» αναφέρει, σε σχόλιό του, ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, για το θέμα της ονομασίας της πΓΔΜ σχολιάζοντας τα όσα υποστήριξε πριν από λίγο η εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.
«Από τη μία είναι υπέρ της σύνθετης ονομασίας erga omnes, από την άλλη λένε "ναι" στα συλλαλητήρια», συμπληρώνει ο κ. Τζανακόπουλος και αναφέρει: «Από τη μία με τη γραμμή της Ντόρας Μπακογιάννη και από την άλλη και με τη γραμμή του Αντώνη Σαμαρά».
Καταλήγοντας, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος διερωτάται: «Το ερώτημα είναι σαφές: Έχει ο κ. Μητσοτάκης το σθένος να πει στον ελληνικό λαό ποια είναι πραγματικά η θέση της ΝΔ ή θα συνεχίσει να είναι όμηρος της ακροδεξιάς τάσης του κόμματός του, των κ.κ. Σαμαρά, Γεωργιάδη και Βορίδη;».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση