Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ
Κυκλοφόρησε το 2o φύλλο. Κάντε κλικ για να το δείτε...
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 4 Ιανουαρίου 2018

  ΒΙΝΤΕΟ! Γέμισαν με γιγαντοαφίσες τα Σκόπια: «Το όνομα μας είναι Μακεδονία»...

  Δεκάδες γιγαντοαφίσες με το μότο «Το όνομά μας είναι Μακεδονία» γέμισε τους δρόμους της πόλης των Σκοπίων η εθνικιστική οργάνωση «''Μακεδονική'' Ένωση Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων» (MHRMI).
  Η οργάνωση, η οποία εδρεύει στον Καναδά, καλεί σε τερματισμό των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα για το ζήτημα της ονομασίας, ενώ αποκαλεί τις θέσεις της κυβέρνησης Ζάεφ «ρατσιστικές και αντι-''μακεδονικές''».
  «Μην ξεγελιέστε από τους όρους "διεθνείς", "διμερή" και "συνταγματική". Εάν το όνομα της "Μακεδονίας" αλλάξει για οποιαδήποτε χρήση, θα αλλάξει παντού και για πάντα», αναφέρεται στη γιγαντοαφίσα, στην οποία σε άλλο σημείο αναφέρεται: «Θέλετε να αποκαλείστε "Nεομακεδόνες", "Βορειομακεδόνες","Σκοπιανοί","Βαρντατσιώτες" ή απλά "Μακεδόνες";».
  «Αυτό που προειδοποιήσαμε επανειλημμένα τώρα ανακοινώνεται δημόσια πως το όνομα, η ταυτότητα, η γλώσσα και η ιστορία μας αποτελούν αντικείμενο διαπραγματεύσεων για να ικανοποιηθούν οι καταπιεστές μας», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.
  Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  1 σχολια:

  Γιώργος Πετρέας είπε... 4 Ιαν 2018, 9:33:00 μ.μ.

  ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΘΟΘΗΓΟΥΜΕΝΟΙ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ.

  Item Reviewed: ΒΙΝΤΕΟ! Γέμισαν με γιγαντοαφίσες τα Σκόπια: «Το όνομα μας είναι Μακεδονία»... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr