GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κόντρα και στην Ευρωβουλή για το Σκοπιανό - Το κείμενο από την Κουμουνδούρου που άναψε "φωτιές" - ΒΙΝΤΕΟ

Στα έδρανα της ευρωβουλής πραγματοποιήθηκε άλλος ένας γύρος αντιπαράθεσης για το Σκοπιανό. Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο της ευρωομάδας τ...


Στα έδρανα της ευρωβουλής πραγματοποιήθηκε άλλος ένας γύρος αντιπαράθεσης για το Σκοπιανό. Αφορμή στάθηκε ένα κείμενο της ευρωομάδας του ΣΥΡΙΖΑ που "φωτογράφιζε" τις πολιτικές παρουσίες στο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για τη Μακεδονία.
Στο στόχαστρο βρέθηκε ο αντιπρόεδρος του Ευρωκοινοβουλίου και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Παπαδημούλης που εμφανίζεται ως ο αποστολέας.
Ο κ. Παπαδημούλης δήλωσε ότι δεν ετοίμασε ο ίδιος το κείμενο, αλλά μόνο το έστειλε καθώς του ζητήθηκε ενημέρωση.
"Ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, στο πλαίσιο των ενημερωτικών σημειωμάτων και τεκμηριώσεων που στέλνει σε βουλευτές και ευρωβουλευτές του κόμματος για ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του, φέρνει στη δημοσιότητα το ενημερωτικό κείμενο σχετικά με το πρόσφατο συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης για το ζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ. Το κείμενο είναι στα αγγλικά, με στόχο να ενημερωθούν οι ξένοι ευρωβουλευτές και πολιτικά πρόσωπα και οι Ευρωπαίοι πολίτες. Ας κρίνουν οι πολίτες μόνοι τους, μακριά από ψευδείς ειδήσεις, υβριστικούς χαρακτηρισμούς και εθνικιστικές κραυγές " αναφέρει σε σημερινή του ανακοίνωση ο Τομέας Ευρωπαϊκών και Διεθνών Υποθέσεων του ΣΥΡΙΖΑ, επισυνάπτοντας το σχετικό κείμενο.
"Είναι κρίμα να κρύβονται πίσω από υπηρεσίες του ΣΥΡΙΖΑ και λυπάμαι πολύ" δήλωσε η ευρωβουλευτής του ΠΑΣΟΚ Εύα Καϊλή η φωτογραφία της οποίας περιλαμβάνεται στο εν λόγω ενημερωτικό.
Δείτε εδώ το έγγραφοΔείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση