GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η απίστευτη γελοιότητα κάποιων υποτίθεται σοβαρών Κυρίων!

Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός e-mail: johnpreve@gmail.com Η δήλωση ... Όσον αφορά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ο κ. Κυρίτσης (β...


Γράφει ο Γιάννης Δ. Πρεβενιός
e-mail: johnpreve@gmail.com

Η δήλωση ...
Όσον αφορά το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης ο κ. Κυρίτσης (βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ) πρόσθεσε πως «τέτοιου είδους αντιδράσεις που έχει ένα στοιχείο γραφικό δεν δίνει καλή εικόνα της Ελλάδας με 100 ανθρώπους να είναι ντυμένοι αρχαίοι Έλληνες και με φουστανέλες».

Ο σχολιασμός ...
Οι Συριζαίοι φαίνεται ότι έχουν ξεφύγει τελείως και μοιάζει να συναγωνίζονται καθημερινά ο ένας με τον άλλο για το ποιος θα πει την μεγαλύτερη ανοησία (για να μη πω τίποτα άλλο) προκειμένου να υποβαθμίσουν το συλλαλητήριο το οποίο όπως φαίνεται τους τρόμαξε για τα καλά!
Έχουμε λοιπόν αυτή την γραφική φιγούρα του κ. Κυρίτση ο οποίος χρησιμοποιώντας την αναγνωρισιμότητα του λόγω της δημοσιογραφίας (όπως και άλλοι του σινάφιου του) μπόρεσε και μεταπήδησε στην πολιτική και στο ΣΥ.ΡΙΖ.Α συμμετέχοντας και αυτός με το "Ναι σε όλα" στην οικονομική και στην επερχόμενη από ότι φαίνεται εθνική καταστροφή μας.
Με θράσος χιλίων πιθήκων μας λέει ότι οι φουστανελάδες χαλάνε την εικόνα της Ελλάδας στο εξωτερικό και ξεχνάει ότι όλοι οι ξένοι αυτό το διάστημα γελούν και ταυτίζουν με το όνομα του αρχηγού του την λέξη και την έννοια της "Κωλοτούμπας".
Οι ντυμένοι ως Αρχαίοι Έλληνες κατ' αυτόν αμαυρώνουν την εικόνα της Πατρίδας μας περισσότερο από τους Ρουβίκωνες και τα Κ(α)λόπαιδα του Παρακρατικού μηχανισμού με τις κουκούλες που μέρα παρά μέρα καίνε την Αθήνα!
Σίγουρα θα θεωρεί ότι οι εικόνες των εξαθλιωμένων συμπατριωτών μας στα συσσίτια, στις ουρές της ΔΕΗ, στις εφορίες καθώς και οι σκηνές των ξυλοδαρμών των πολιτών από τα ΜΑνΤρόσκυλα τους στις πλατείες και στους δρόμους προβάλλουν την χώρα θετικά στο εξωτερικό ενώ την αμαυρώνουν οι ντυμένοι Μακεδονομάχοι του συλλαλητηρίου!
Σίγουρα ο εν λόγω κύριος δεν είναι ηλίθιος αλλά απλά βρίσκεται σε διατεταγμένη υπηρεσία μαζί με τους συντρόφους του (Κατρούγκαλο, Παπαδημούλη, Τσιρώνη, Βρούτση, Πολάκη κ.α) προκειμένου να απαξιώσουν αλλά κυρίως να αποτρέψουν την επερχόμενη λαοθάλασσα στο Σύνταγμα στις 4 Φεβρουαρίου!
Έχω την βεβαιότητα ότι οι μάσκες έπεσαν και φαίνεται ολοκάθαρα το τι πρεσβεύει ο καθένας εξ αυτών και είναι πλέον υποχρέωση δική μας όχι μόνο να αποτρέψουμε τα χειρότερα αλλά να διεκδικήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις αυτά που μας πήραν και στο τέλος να είστε σίγουροι ότι θα νικήσουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση