GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε το... καψόνι ενοίκων πολυκατοικίας σε όσους δεν πληρώνουν τα κοινόχρηστα

Οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στη Λάρισα αποφάσισαν να δράσουν για να πατάξουν τα φέσια στα κοινόχρηστα. Όσοι δεν πληρώνουν, θα αντιμετωπ...

Οι ένοικοι μιας πολυκατοικίας στη Λάρισα αποφάσισαν να δράσουν για να πατάξουν τα φέσια στα κοινόχρηστα. Όσοι δεν πληρώνουν, θα αντιμετωπίσουν μια σειρά από σκληρά μέτρα. Η γενική συνέλευση των ενοίκων αποφάσισε να βάλει λουκέτο στην πόρτα του ασανσέρ και οι κακοπληρωτές να χρησιμοποιούν μόνο τις σκάλες.
Τοποθετήθηκε κλειδαριά στην πόρτα του ανελκυστήρα και χορήγησαν κλειδιά μόνο σε όσους είναι συνεπείς με τις υποχρεώσεις τους. Στους ενοίκους δηλαδή που έχουν τακτοποιήσει τις οφειλές τους στα έξοδα των κοινόχρηστων χώρων και φυσικά πλήρωσαν και για τη συντήρηση του ανελκυστήρα.
Αποτέλεσμα ήταν να πυροδοτηθούν αντιδράσεις από όσους ενοίκους δεν έχουν κλειδιά για τη χρήση του ασανσέρ της πολυκατοικίας, και να προσφύγουν σε δικηγόρους, με σκοπό να ενημερωθούν καταρχήν, για το αν είναι νόμιμη μια τέτοια ενέργεια και κατά δεύτερον πώς θα πρέπει να την αντιμετωπίσουν.
Πηγή: Εφημερίδα Ελευθερία

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση