GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Για ποιο λόγο η Βαλαβάνη τσακώθηκε δημοσίως με θαυμάστρια του Βασάλου - ΦΩΤΟ

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε εναντίον θαυμάστριας του Κωνσταντίνου Βασάλου που σχολίασε την ηλικία της αθλητικογράφου και πρώην παίκτριας ...

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη ξέσπασε εναντίον θαυμάστριας του Κωνσταντίνου Βασάλου που σχολίασε την ηλικία της αθλητικογράφου και πρώην παίκτριας του Survivor.
Συγκεκριμένα το νεαρό κορίτσι έγραψε: «Ρε Κωνσταντίνε παιδί μου, η Βαλαβάνη σε περνάει 7 χρόνια και τα έφτιαξες μαζί της. Τι να πω, χαρά στο κουράγιο σου». Το σχόλιο αυτό προκάλεσε την αντίδραση της αθλητικογράφου, η οποία δεν άφησε χωρίς απάντηση αυτό το μήνυμα. Η Βαλαβάνη "στόλισε" με το γάντι τη θαυμάστρια του συντρόφου της δείχνοντας, βέβαια, τον εκνευρισμό της.
«Πω πω, τώρα αίσχος. Κωνσταντίνε, βρες λύση να πέσουν τα χρόνια μου ή να προσθέσουμε, 5-6 σε σένα. Μακάρι το 2018, φίλε/η μου να βρεις ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΑ πράγματα για να ασχοληθείς. Καλή χρονιά να έχεις», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε τα σχόλια:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση