GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

ΤΙ ΕΙΠΕ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΠΑΡΑΧΩΡΕΙ και επισήμως το όνομα "Μακεδονία" στα Σκόπια...

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», δηλώνει ότι  «δεν είναι παράλογο να εμπεριέχεται ο όρος "...

Ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στο «Έθνος της Κυριακής», δηλώνει ότι  «δεν είναι παράλογο να εμπεριέχεται ο όρος "Μακεδονία" σε μία σύνθετη ονομασία για τα Σκόπια...». Ο Έλληνας πρωθυπουργός διαβεβαιώνει πως σέβεται «τις ανησυχίες και ειδικότερα τις ευαίσθητες χορδές των συμπατριωτών μας στη Βόρεια Ελλάδα» προσθέτοντας ότι «άλλωστε και εγώ είμαι μισός Μακεδόνας...».
Και συνεχίζει: «Ωστόσο αυτό που τους καλώ να εκτιμήσουν νηφάλια είναι το τι προάγει το εθνικό συμφέρον και τι το υπονομεύει. Η μη λύση το υπονομεύει. Εδώ και 25 χρόνια οι γείτονες αναγνωρίζονται με το όνομα "Δημοκρατία της Μακεδονίας" από πολλές χώρες, ενώ εμείς παλεύουμε παντού ώστε να τους αποκαλούν όλοι ΠΓΔΜ. Ονομασία δηλαδή σύνθετη στην οποία περιλαμβάνεται ο όρος 'Μακεδονία', χωρίς όμως κανέναν προσδιορισμό που να αποτρέπει οικειοποίηση και της γεωγραφίας και της Ιστορίας. Αν λοιπόν υπάρξει ευκαιρία λύσης που θα αναιρεί αυτά τα αρνητικά δεδομένα που μας φόρτωσαν το 1992, τότε θα είναι εθνική ανοησία να μην την αξιοποιήσουμε».
Και επί του πρακτέου, «δεν είναι παράλογο, όμως, να εμπεριέχεται ο όρος "Μακεδονία" σε μία σύνθετη ονομασία, είτε με γεωγραφικό είτε με χρονικό προσδιορισμό, έναντι όλων, έτσι ώστε να γίνεται απολύτως σαφές ότι κανείς δεν διεκδικεί εδάφη ή ιστορία άλλων λαών» είπε ο πρωθυπουργός.
Αναφορικά με τη  στάση των ΑΝΕΛ ο κ. Τσίπρας αναγνωρίζει πως «ο Πάνος (σ.σ.: Καμμένος) έχει επίγνωση του προβλήματος και είναι ένας έντιμος και πατριώτης πολιτικός. Έχει επιφυλάξεις και τις έχει εκφράσει στο κυβερνητικό συμβούλιο, ωστόσο έχει δηλώσει σε όλους τους τόνους την εμπιστοσύνη του στις προσπάθειες του υπουργού Εξωτερικών και την επιθυμία του να υπάρξει ευρεία συναίνεση των πολιτικών δυνάμεων στο ζήτημα αυτό, εφόσον βέβαια βρεθεί ικανοποιητική συμφωνία».
Αντιθέτως, «ο κ. Μητσοτάκης διαπράττει τραγικό πολιτικό σφάλμα. Στο ονοματολογικό έχει μία ευκαιρία να δείξει στάση εθνικής υπευθυνότητας. (…) Δεν τολμά να πει ευθέως τη στάση της ΝΔ. (…) Μία παίρνει αποστάσεις από τα συλλαλητήρια και την άλλη διαγράφει όσους αποτρέπουν τους βουλευτές του από το να συμμετέχουν. Έτσι αποδεικνύει στους Έλληνες ότι είναι ικανός να υπηρετήσει οποιαδήποτε άποψη, αρκεί να έχει ψηφοθηρικό όφελος και στους Ευρωπαίους ότι είναι ένας αναξιόπιστος πολιτικός, κλασικός εκπρόσωπος του παλιού πολιτικού προσωπικού που χρεοκόπησε τη χώρα».

3 σχόλια

  1. Το σύνθημα των Κρητικών: «Αν κυβερνούν οι προδότες, φταίνε οι πατριώτες», είναι η απάντηση στον αρχηγό του δεκαπενταμελούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό είναι κανονίκη προδοσία!!!!
    Η ίδια πολιτική που ακολουθείται και στη κυπρο.
    Αφού τόσα χρόνια η λύση των δύο κοινοτητων σέρνεται και δεν καταλήγει πουθενά, ας υπογράψουμε επίσημα μια λύση στους εισβολείς και κάτοχος για να κλείνει το θέμα και να τελειώνουμε ...
    Ετσι και δω θα κλείσουμε το Σκοπιανό ...
    Αίσχος!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΩΤΟΝ και ΚΥΡΙΟΝ:

    Το ότι «Κεντρικός» Ομιλητής θα ναι ο ΦραΦρας ο Αμερικανολακές που Όλοι Αυτοί Προέρχονται από την Φάρα Της Κατάρας στην Χώρα μας .. δείχνει ότι οι Δημοκράτες οι Αριστεροί (Ουσίας) οι Κουμουνιστές (Ουσίας) Απολέσαν προ Πολλού Την ΕθνικοΠατριωτικοΑπελευθερωτική Τους Αντίληψη!!!
    Παίζεται Τον Ρόλο που Σας Ορισαν (Συνειδητά ή Ασυνείδητα!)!
    Είταν ο Τσέ Εθνικιστής/Ρατσιστής στις Ομιλίες και στην Πράξη Του ;;;;;;
    Είταν ο Φιντέλ Εθνικιστής/Ρατσιστής στις Ομιλίες και στην Πράξη Του ;;;;;
    Είταν ο Χο Τσί Μίνγκ Εθνικιστής/Ρατσιστής στις Ομιλίες και στην Πράξη Του ;;;;
    Είταν ο Μπολιβάρ Εθνικιστής/Ρατσιστής στις Ομιλίες και στην Πράξη Του ;;;;
    Είταν ο Λένιν Εθνικιστής/Ρατσιστής στις Ομιλίες και στην Πράξη Του ;;;;;
    Είταν ο ΕΛΑΣ Εθνικιστής/Ρατσιστής όταν Τραγουδούσε/Υμνο: «Εμπρός ΕΛΑΣ-ΕΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ…»;;;

    ΌΧΙ ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ!!!!!




    ΔΕΥΤΕΡΟΝ και ΚΥΡΙΟΝ:

    ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΟΥΔΕΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΛΕΞΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ στην επαρχία Του Τίτο! ΚΑΙ ΆΣ ΚΑΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ!

    ΤΟΝ ΓΟΡΔΙΟ ΔΕΣΜΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΛΥΝΟΥΝ ΏΣ ΜΙΑ ΕΞΙΣΩΣΗ ΧΙΛΙΩΝ ΑΓΝΩΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΚΟΒΟΥΝ ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ (αν είστε Απόγονοι Του Αλεξάνδρου)!!!!

    .... γκέγκε Λακέδες;;;;




    ΤΡΙΤΟΝ και ΤΕΛΙΚΟΝ:

    .......................!





    ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΟΙΧΕΙΟ!!!
    ΠΩΣ Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΥ »ΕΘΝΑΡΧΗ» ΚΩΝ/ΝΟΥ ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ 1959 ΤΟ ΟΝΟΜΑ »ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ» !!!

    (και το ΔΙΚΟ ΜΑΣ ταπεινό Σχόλιο ακολουθεί)

    Πάντοτε Τα Ιστορικά Στοιχεία Είναι Υπέροχα αλλά μας ΔΕΙΧΝΟΥΝ και κάτι Άλλο Εξίσου Σοβαρό και Συνάμα Τροχιοδεικτηκό! Μπράβο Στο Ιστορικό Στοιχείο που βιάζεται από την Ναφθαλίνη!

    1. Και όταν ο Σερβοκροάτης Τίτο «έδεινε» το όνομα «Μεκεδονία» στην επαρχία Του το 1945 οι «Εθνικόφρονες» Αντί να ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ «Εθνικοφρονικά» … ΕΣΦΑΖΑΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΓΓΛΕΖΟΥΣ (οι Βρετανικές Δυνάμεις Κατοχής στην Χώρα μας έφταναν μέχρι και 70.000 διότι θέλαν ΤΑ «Ιταλικά» ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΑ!!!)!

    2. Και όταν η Επαρχία του Τίτο καθιερώθειηκε και στους «Φίλους» Συμμάχους μας στα Χρόνια του «Ψυχρού Πολέμου» την Δεκαετία του 50 οι «Εθνικόφρονες» μαζί με Τους Αποικιοκράτες Αγγλοαμερικάνους Συνέχιζαν της Εκτελέσεις της Εξορίες χιλιάδων Ελλήνων ΠΑΤΡΙΩΤΩΝ!!!

    3. Και όταν όταν όταν όταν ο Ελληνικός Στρατός (υπό ξένας Διαταγάς=Ιδού ο Στρατός Σας κύριε Πρόεδρε!) στελνώταν στην … Κορέα (που φάγαν τα Μούτρα Τους) οι «Εθνικόφρονες» Συνέχιζαν τον «Ιστορικό» Τους ρόλο Του Εφιάλτη! Ουδείς μιλούσε Από Δαύτους για την «Επαρχία» του Τίτο! ΟΥΤΕ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ και το ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟ!!!

    4. Και όταν Εγκαθρίζησαν οι Αμερικανοί την Φασιστική «Εθνικοφρονική» Χούντα το 1967 στην Χώρα μας κανείς δεν μίλησε για την «Επαρχία» Μακεδονία Του Τίτο! Μίλησε η Αμερικάνικη Χούντα των Ταγματασφαλιτών για την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ;;;

    5. Και ΌΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ο … «Εθνάρχης» είτανε Μέτοχος Της Πολιτικής Εθνικής Πολιτιστικής Ιστορικής Προδοσίας!!! Τόσο στο Όνομα «Μακεδονία» όσο και Στην Κύπρο!!! (σταγόνες δημιουργίας δακρύων έχουν όλοι οι ηθοποιοί!).

    6. Εμείς θεωρούμε ΕΚ ΤΩΝ Πραγμάτων ΔΕΔΟΜΕΝΟ ότι η Χώρα Μας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΙΚΙΑ και οι «Πολιτικές Εξουσιαστικές Δομές/Θεσμοί και Στρουκτούρες» ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΜΙΑΣ ΞΕΝΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ μιας ΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ- ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ/ΤΩΡΑ!!! Το βλέπουμε σε ΌΛΑ ακόμη και ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΞΑΝΔΡΑΠΟΔΙΣΜΟ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥΣ (καλιτεχνικά λέγεται Μετανάστευση! Κακούργα Μετανάστευση κακούργα Ξενιτιά/Καζαντζίδης- Φεγγάρι μάγια μου έκανες/Μπιθικώτσης).

    7. ΟΡΘΑ ΚΟΦΤΑ: ΚΑΝΕΝΑΣ ΟΡΟΣ «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΤΙΤΟ (Είναι Ελληνική Λέξη από την Μυθολογία Ακόμη) ΟΥΤΕ ΣΤΑ … ΚΙΝΕΖΙΚΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΟΓΓΟΛΙΚΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση