GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Νέα δήλωση του Ζουράρι που θα συζητηθεί - Τι ευχήθηκε στους οπαδούς του Ολυμπιακού

Νέα τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του που ξεσήκωσαν Ολυμπιακό και Άρη και οδήγησαν στην παραίτησή του από...

Νέα τοποθέτηση του Κώστα Ζουράρι με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του που ξεσήκωσαν Ολυμπιακό και Άρη και οδήγησαν στην παραίτησή του από την κυβέρνηση.
Στο περιθώριο των δηλώσεων του υφυπουργού Αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, μετά τη σύσκεψη σχετικά με τις μετακινήσεις οπαδών, ζητήθηκε από τον βουλευτή των ΑΝ.ΕΛ. να μιλήσει για τα πρόσφατα γεγονότα που τον έφεραν στο επίκεντρο της δημοσιότητας.
Το υφυπουργείο αθλητισμού στεγάζεται στον ίδιο χώρο με το υπουργείο Παιδείας και αυτός ήταν ο λόγος που ο απερχόμενος υφυπουργός ήταν παρών.
«Κώστα, έλα για μπάλα μιλάμε, αλλά καλύτερα μην πεις τίποτα διότι εμένα θα κυνηγάνε» του είπε αρχικά ο κ.Βασιλειάδης.
Ο Κώστας Ζουράρις άκουσε τις δηλώσεις του υφυπουργού αθλητισμού και στη συνέχεια μίλησε κι αυτός στους δημοσιογράφους:
«Δεν νοείται το ελληνικό δημόσιο να φυλά τα γήπεδα. Οι ομάδες είναι εμπορικές εταιρείες. Μόνο με ποινικά αδικήματα να ασχολείται η αστυνομία. Είναι ιδιωτικές επιχειρήσεις και δεν γίνεται το δημόσιο να δαπανά χρήματα γι' αυτές. Για το θέμα που σας απασχολεί, έγινε ένα μεγάλο λάθος, εγώ εκείνη τη στιγμή έβγαλα τα ακουστικά και δεν ακούστηκε αυτό που έλεγα, ένα ανέκδοτο και για Παοκτζήδες και για Αρειανούς. Έχουν δίκιο να ξεσηκώνονται οι Αρειανοί, αλλά δεν είχε προσωπικό χαρακτήρα αυτό που είπα. Είναι μια συλλογική σάτιρα».
Οι δημοσιογράφοι ρώτησαν τον κ. Ζουράρι και για τους οπαδούς του Ολυμπιακού... «Τους εύχομαι να αυξάνονται και να πληθύνονται ώστε να φτάσουν κάποια στιγμή τους οπαδούς του ΠΑΟΚ» ήταν το σχόλιό του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση