GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τι συζήτησαν Τσίπρας-Μπουτάρης - ΒΙΝΤΕΟ

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στην συμπρωτεύουσα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας. Σε δ...

Με τον Δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη συναντήθηκε σήμερα στο γραφείο του στην συμπρωτεύουσα ο Πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας.
Σε δηλώσεις του λίγο μετά την συνάντηση ο κ. Μπουτάρης τόνισε ότι «πέρα από τις ευχαριστίες για την ανακοίνωση της δημιουργίας του μητροπολιτικού πάρκου στον χώρο του ΟΣΕ, όπου θα γίνει και το Μουσείο του Ολοκαυτώματος. Εν συνεχεία είπαμε για διάφορα θέματα της πόλης τα οποία είναι ουσιαστικά και τα οποία τα παρακολουθεί και από κοντά και ο πρωθυπουργός και προσπαθούμε να τα κάνουμε όσο πιο γρήγορα γίνεται".
Για τον χώρο του πρώην ορφανοτροφείου «Μέγας Αλέξανδρος» σημείωσε πως «έχει μπει σε μία διαδικασία και θα το δούμε πως θα τελειώσει εν τέλει».
Λίγο μετά τον Γιάννη Μπουτάρη, αποχώρησε αποχώρησε από το γραφείο του στη Θεσσαλονίκη και ο Πρωθυπουργός χωρίς να κάνει δηλώσεις.
Δείτε το βίντεο του thestival.gr:

Πηγή ΦΩΤΟ: ΑΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση