GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

"Πόλεμος" ΣΥΡΙΖΑ - ΝΔ για το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για το θέμα των Σκοπίων. Η ΝΔ σε ενημερωτικό της σημείωμα υπενθυμίζει τοποθετήσεις του Κυρ...

Συνεχίζεται η κόντρα κυβέρνησης-αντιπολίτευσης για το θέμα των Σκοπίων. Η ΝΔ σε ενημερωτικό της σημείωμα υπενθυμίζει τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη τον Απρίλιο του 2016 και τον Ιούλιο του 2017 για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ που όπως τονίζει "καταδεικνύουν από μόνα τους την σταθερή προσήλωση της Νέας Δημοκρατίας στις εθνικές θέσεις, όπως αυτές διατυπώθηκαν στο Βουκουρέστι, και κυρίως ποιος, εντέλει, αντιμετωπίζει με εντελώς ανεύθυνο τρόπο ακόμη και τα εθνικά θέματα".
"Σε μία ακόμη απέλπιδα προσπάθεια να μεταθέσει τις ευθύνες της για την απουσία ενιαίας κυβερνητικής θέσης ως προς το θέμα της πΓΔΜ, ο ΣΥΡΙΖΑ διαδίδει σήμερα νέα ψέμματα, σύμφωνα με τα οποία η Νέα Δημοκρατία τάχα «σύρθηκε στη γραμμή του Βουκουρεστίου». Πρόκειται φυσικά για ένα ακόμη γελοίο επιχείρημα της Κυβέρνησης από αυτά που διακινεί σε καθημερινή βάση, καθώς η Νέα Δημοκρατία ουδέποτε άφησε οποιαδήποτε αμφιβολία σε σχέση με τη θέση που η ίδια, άλλωστε, επέβαλε με την διαπραγμάτευση του Βουκουρεστίου και την οποία σήμερα έχει ως βάση διαπραγμάτευσης ο ΣΥΡΙΖΑ και από χθες – απ’ ό,τι καταλάβαμε - και ο πολιτικός ακροβάτης κ. Πάνος Καμμένος.
Και επειδή σε αυτήν την Κυβέρνηση η λέξη συνέπεια παραμένει άγνωστη, παραθέτουμε ενδεικτικά δύο αποσπάσματα από δημόσιες ομιλίες που έκανε ο Προέδρος της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κυριάκος Μητσοτάκης, όχι προσφάτως, αλλά σε ανύποπτο χρόνο (Απρίλιος του 2016 και Ιούλιος του 2017), όταν δηλαδή πρωτοφάνηκε η κυβερνητική διχοστασία" αναφέρει η Πειραιώς και επισυνάπτει τα σχετικά links στο youtube."Χαιρετίζουμε την κίνηση της Νέας Δημοκρατίας να δημοσιοποιήσει τη θέση της για το θέμα της ονομασίας της ΠΓΔΜ" αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ, σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ για το Σκοπιανό. "Αναρωτιόμαστε, ωστόσο, αν η θέση που εκφράζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης βρίσκει σύμφωνους τον πρώην πρόεδρο της Ν.Δ., Αντώνη Σαμαρά, αλλά και τον αντιπρόεδρό της, Άδωνη Γεωργιάδη, ο οποίος, πριν από δύο μέρες, προειδοποίησε τον κ. Μητσοτάκη λέγοντας πως, σε περίπτωση που πάρει θέση για το συγκεκριμένο θέμα, θα μετατραπεί σε “χρήσιμο ηλίθιο” της κυβέρνησης" προσθέτει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση