GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βρέθηκε νεκρός ο πατέρας που βοήθησε να βιάσουν και να στραγγαλίσουν την κόρη του

Ο πατέρας της Βρετανίδας που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε για λόγους τιμής, προκαλώντας αποτροπιασμό στη βρετανική και διεθνή κοινή γνώμη,...

Ο πατέρας της Βρετανίδας που βιάστηκε και στραγγαλίστηκε για λόγους τιμής, προκαλώντας αποτροπιασμό στη βρετανική και διεθνή κοινή γνώμη, βρέθηκε νεκρός μόλις λίγες ημέρες πριν βγει στον αέρα ντοκιμαντέρ του BBC για την υπόθεση.
Η 28χρονη Samia Shahid, Βρετανίδα ινδικής καταγωγής, είχε θεωρηθεί πως ατίμασε την οικογένειά της, όταν χώρισε τον ξάδερφό της Mohammed Shakeel. Η απόφασή της εξόργισε τους συγγενείς της, οι οποίοι βγήκαν εκτός εαυτού όταν η νεαρή παντρεύτηκε ξανά μετά το κρυφό διαζύγιο.

Ο πατέρας της Muhammad είχε συλληφθεί τον Ιούλιο του 2016 μαζί με τον πρώτο σύζυγό της αλλά αφέθηκε ελεύθερος λόγω έλλειψης στοιχείων. Ο πρώην σύζυγός της παραμένει στη φυλακή με την υποψία της δολοφονίας τιμής.
Ο πατέρας της πέθανε στο λίγες μέρες πριν την προβολή του ντοκιμαντέρ, ενώ το BBC ανακοίνωσε πως θα αναβάλει την προβολή από σεβασμό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση