GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σάλος με την αλβανική σημαία που υψώθηκε σε σχολείο των Χανίων- ΦΩΤΟ

Σάλο έχει προκαλέσει ένα περιστατικό με την παρουσία αλβανικής σημαίας σε σχολείο των Χανίωνκαι συγκεκριμένα στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Βεν...

Σάλο έχει προκαλέσει ένα περιστατικό με την παρουσία αλβανικής σημαίας σε σχολείο των Χανίωνκαι συγκεκριμένα στο 1ο Λύκειο Ελευθερίου Βενιζέλου.
Το περιστατικό με την αλβανική σημαία, καταγράφηκε την Κυριακή. Όπως είπε στο zarpanews.gr, ο Διευθυντής της Διεύθυνσης της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στα Χανιά κ. Στέλιος Ζερβάκης, από την Αλβανική Κοινότητα Χανίων έχει υπάρξει αίτημα για την διδαχή της Αλβανικής γλώσσας σε παιδιά δεύτερης και τρίτης γενιάς, τα οποία ζουν στα Χανιά και τα οποία δεν την γνωρίζουν.
Το αίτημα έγινε δεκτό από τις αρμόδιες αρχές και την σχολική επιτροπή του δήμου Χανίων και χθες Κυριακή, θα ξεκινούσαν τα μαθήματα σε συγκεκριμένη αίθουσα του σχολείου παρουσία εκπροσώπων, σύμφωνα με πληροφορίες του Αλβανικού Προξενείου και των τοπικών αρχών.

Για τον λόγο αυτό υπάρχει και η αλβανική με την ελληνική σημαία έξω από αίθουσα του σχολείου, στην οποία μάλιστα θα πραγματοποιούνταν χθες για πρώτη ημέρα τα συγκεκριμένα μαθήματα, που αξίζει να σημειωθεί γίνονται και σε άλλα σχολεία της ενδοχώρας των Χανίων.
Πάντως, όπως τόνισε ο κ. Ζερβάκης, αν έχει συμβεί κάτι διαφορετικό, με σημαία που έχει κατέβει για διαφορετικό λόγο από τον ιστό θα ερευνηθεί.
Πηγή πληροφοριών και φωτο: zarpanews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση