GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Δείτε πως είναι σήμερα ο τραγουδιστής του θρυλικού "και κάνεις και ζημιές" - ΦΩΤΟ

Αποτέλεσε έναν θρύλο της ελληνικής μουσικής με τα βίντεο κλιπ στις αρχές της δεκαετίας του '90. Ο λόγος για τον Τόλη Τσιμογιάννη, ο ο...

Αποτέλεσε έναν θρύλο της ελληνικής μουσικής με τα βίντεο κλιπ στις αρχές της δεκαετίας του '90. Ο λόγος για τον Τόλη Τσιμογιάννη, ο οποίος έγινε ευρύτερα γνωστός με τα σουξέ "Κρύβε λόγια" και "Και κάνεις και ζημιές".
Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε πιάνο στο Εθνικό Ωδείο Αθηνών. Ο μεγάλος του αδελφός εργαζόταν σαν μουσικός έτσι και ο ίδιος ασχολήθηκε επαγγελματικά με το τραγούδι, πλάι σε μεγάλα ονόματα, του λαϊκού τραγουδιού. Το 1983 κάνει και την πρώτη του δισκογραφική δουλειά με τίτλο "Θα σ΄ αγαπώ παντοτινά" ενώ το 1984 κυκλοφορεί το δίσκο "Μα δεν ήρθες εσύ". Για 5 χρόνια περιοδεύει σε Αμερική και επιστρέφει το 1989 στην Ελλάδα για να καταξιωθεί επαγγελματικά.

Την επόμενη χρονιά το 1990 κυκλοφορεί ο δίσκος "Κρύβε λόγια" με το θρυλικό " Και κάνεις και ζημιές". Θα ακολουθήσουν άλλες επτά δισκογραφικές δουλειές με μεγάλες επιτυχίες. Για κάποια χρόνια, όμως, εγκατάλειψε το τραγούδι, καθώς ήρθε σε ρήξη με γνωστό τραγουδιστή. Το 2013 έκανε την επιστροφή του και από τότε εμφανίζεται σε διάφορα μαγαζιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση