GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η ΑΙΤΙΑ! ΓΙΑΤΙ ο Κουμουτσάκος "κόπηκε" από τη συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Πάιατ

Με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ , συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης  στη σκιά των εξε...

Με τον Αμερικανό πρέσβη στην Αθήνα, Τζέφρι Πάιατ, συναντήθηκε σήμερα Παρασκευή ο πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης στη σκιά των εξελίξεων για το Σκοπιανό. 

Σύμφωνα με ενημέρωση από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, κατά την διάρκεια της συνάντησης συζήτησαν διμερή θέματα, ενώ ο κ. Μητσοτάκης επανέλαβε τις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας, που έχει διατυπώσει και δημόσια, για τοζήτημα της ονομασίας της πΓΔΜ.

Αίσθηση προκάλεσε πάντως το γεγονός ότι ήταν απών από τη συνάντηση- και πολύ περισσότερο από τις φωτογραφίες που βγήκαν- ο αρμόδιος τομεράρχης Εξωετικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος. 

Αυτό δεν έγινε τυχαία. Όπως λέγεται και μαθαίνει το Press-Gr, ο κ. Κουμουτσάκος "κόπηκε" καθώς -ως "καραμανλικός"- δεν τυγχάνει ιδιαίτερης συμπάθειας από την αμερικανική πλευρά!

Ο Παρασκηνιακός

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση