GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Πώς περιγράφει ο αστυνομικός τον καβγά με τον Στέλιο Διονυσίου - Τι αναφέρει ο ιατροδικαστής

Διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη στον καβγά με τον Στέλιο Διονυσίου, δίνει ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο περιστατικό, υποστηρίζοντας ...

Διαφορετική εκδοχή για το τι συνέβη στον καβγά με τον Στέλιο Διονυσίου, δίνει ο αστυνομικός που ενεπλάκη στο περιστατικό, υποστηρίζοντας ότι χτυπήθηκε από τον γνωστό τραγουδιστή.
Συγκεκριμένα, στην κατάθεση του υποστήριξε ότι:
«… Είδα να συνομιλεί ο οδηγός του οχήματος με τον δόκιμο Αστυφύλακα. Από τη συνομιλία τους και επειδή βρισκόμουν σε πολύ κοντινό σημείο με αυτούς, αντιλήφθηκα πως ζητούσε από τον Δόκιμο Αστυφύλακα να επιτρέψει σε αυτόν να περάσει από την αστυνομική κορδέλα και να κατευθυνθεί επί της οδού Δορυλαίου.
Ξαφνικά, φώναξε δυνατά στον Δόκιμο Αστυφύλακα και ξεκίνησε με το όχημα του παραβιάζοντας την αστυνομική κορδέλα, καθώς και τις εντολές του Δόκιμου αστυφύλακα, κατευθυνόμενος προς το μέρος μου, επί της οδού Δορυλαίου. Βλέποντας αυτή του την ενέργεια προσπάθησα με τροχονομικές κινήσεις να αποτρέψω την ενέργεια αυτή, καθώς η πομπή του επισήμου ήταν σε απόσταση δευτερολέπτων από το σημείο.
Περνάει λοιπόν κάθετα τη Λ. Βασ. Σοφίας και έρχεται κατά πάνω μου για να εισέλθει στην οδό Δορυλαίου. Αφού είδα ότι δεν σταματάει, έκανα άμεσα στην άκρη, με αποτέλεσμα ο οδηγός του οχήματος να με χτυπήσει με τον δεξιό καθρέφτη στο δεξί χέρι. Του φώναξα έχω την πινακίδα του οχήματος σου και θα υποβάλλω μήνυση.
Ο οδηγός με άκουσε, κατέβηκε από το αμάξι και με απειλητικό τρόπο με πλησίασε προς το μέτωπο μου και μου είπε : «Τι θες ρε μ…, σας είπα ότι θέλω να περάσω». Του απάντησα «Παραμείνετε στο σημείο, θα καλέσω περιπολικό, για να σας υποβάλλω μήνυση». Στη συνέχεια απομακρύνθηκα από εκείνον και πήγα μπροστά από το όχημα του καλώντας την Άμεση Δράση. Ενώ μιλούσα τηλεφωνικά με τον εκφωνητή της Άμεσης Δράσης, ο οδηγός του οχήματος με προσέγγισε και μου είπε: «Άντε … ρε …» και γενικά για τα αστυνομικά μέτρα».
Ο άλλος αστυνομικός που βρισκόταν στο σημείο, κατέθεσε ότι δεν είδε εάν ο γνωστός τραγουδιστής χτύπησε με το αυτοκίνητο τον συνάδελφο του άλλα περιγράφει τον μεταξύ τους διαπληκτισμό και τις υβριστικές εκφράσεις που φέρεται να χρησιμοποίησε ο Στέλιος Διονυσίου.
Όσον αφορά στην Ιατροδικαστική έκθεση που υπογράφει ο ιατροδικαστής Σωτήριος Μπουζιάνης, σε αυτήν αναφέρεται ότι:
«Εκ της γενομένης σήμερον κλινικής εξετάσεως δεν παρατηρούνται μακροσκοπικώς εμφανείς κακώσεις σώματος. Από την ιατρική γνωμάτευση του ΓΕΣ 401 ΓΣΝΑ της 30-01-2018 που μας προσκόμισε προκύπτει κάκωση δεξιάς άκρας χείρας συνέπεια αναφερόμενης άμεσης πλήξης από καθρέπτη αυτοκινήτου. Ο ακτινολογικός έλεγχος ήταν αρνητικός για κάταγμα. Ετέθη ανάρτηση δεξιού άνω άκρου. Αιτιάται δι΄άλγος του αντίχειρα της δεξιάς άκρας χειρός».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση