GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ψάχνει άντρα μέσω ίντερνετ η χήρα του «Κροκοδειλάκια»

Αποφασισμένη να βρει τον άντρα της ζωής της μέσω του διαδικτύου είναι η χήρα του Αυστραλού «Κροκοδειλάκια» Στιβ Αϊρβιν, και μάλιστα έκανε...

Αποφασισμένη να βρει τον άντρα της ζωής της μέσω του διαδικτύου είναι η χήρα του Αυστραλού «Κροκοδειλάκια» Στιβ Αϊρβιν, και μάλιστα έκανε ήδη εγγραφή σε «σοβαρή» ιστοσελίδα γνωριμιών. Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει το περιοδικό «New Idea», ενώ διευκρίνισε ότι πρώτα η 53χρονη Τέρι φρόντισε να κάνει γνωστό στους πάντες ότι είναι ελεύθερη, διαψεύδοντας τις φήμες περί ειδυλλίου με τον Ράσελ Κρόου.
Μάλιστα, όπως αναφέρει το περιοδικό της Αυστραλίας, αυτή που έπεισε την Τέρι να στραφεί στο διαδίκτυο ήταν η 19χρονη κόρη της Μπίντι. «Η Μπίντι την ενθάρρυνε συνεχώς, όταν η μητέρα της της άνοιγε την καρδιά της για τα προσωπικά της», ανέφερε πηγή του «New Idea», προσθέτοντας ότι η Τέρι πήρε την απόφαση να αναζητήσει τον έρωτα σε ιστοσελίδα γνωριμιών την περίοδο των Χριστουγέννων.
«Μαμά, πραγματικά αξίζεις να βρεις κάποιον καλό και όμορφο», φέρεται ότι της είπε η 19χρονη, ωστόσο αρχικά η ιδέα προκαλούσε φρίκη στην Τέρι. Αυτό που δεν ήθελε η 53χρονη ήταν να χρησιμοποιήσει μία από τις γνωστές εφαρμογές γνωριμιών στις οποίες οι χρήστες αναζητούν αποκλειστικά εφήμερες ερωτικές σχέσεις. Η κόρη της όμως την έπεισε ότι υπάρχουν και πιο σοβαρές εφαρμογές ή ιστοσελίδες στις οποίες μπορεί να εγγραφεί. Η Τέρι υπαινίχθηκε δημόσια ότι χρησιμοποιεί ανάλογες υπηρεσίες, με tweet που έκανε την πρώτη Κυριακή του 2018, η οποία στην Αυστραλία γιορτάζεται ως «ημέρα γνωριμιών» καθώς πολλοί σπεύδουν να εγγραφούν σε ιστοσελίδες γνωριμιών. «Αν ψάχνετε για αγάπη, φέτος μπορεί να είναι η χρονιά που θα τη βρείτε», έγραψε και ευχήθηκε «καλή Κυριακή γνωριμιών», συνοδεύοντας το σχόλιο με μία φωτογραφία φράουλας σε σχήμα καρδιάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση