GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η εταιρεία της Μαρέβας Μητσοτάκη ακυρώνει την επίδειξη μόδας στο Ηρώδειο

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στην επίδειξη μόδας, έξω από τον χώρο του Ωδείου του Ηρώδου του Αττικού, ανακοίνωσε ο οίκος μόδας &quo...

Την απόφασή του να μην συμμετάσχει στην επίδειξη μόδας, έξω από τον χώρο του Ωδείου του Ηρώδου του Αττικού, ανακοίνωσε ο οίκος μόδας "Zeus+Dione" της Μαρέβας Μητσοτάκη.
Η ανακοίνωση της εταιρείας
«Η Zeus+Dione είναι μια εταιρία που δημιουργήθηκε με βασικό της στόχο την αναβίωση της ελληνικής παράδοσης, της δημιουργίας, της κουλτούρας και του πολιτισμού μέσα στο χώρο της μόδας διεθνώς.
Με αυτό το όραμα τεχνουργήθηκε-με πολλή δουλειά και πάθος- ένα προϊόν με ελληνική ταυτότητα το οποίο χαίρει ​ αναγνώρισης στο εξωτερικό.
Είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε την διοργανώτρια εταιρεία Athens Exclusive που σκέφτηκε και πρότεινε εμάς γι αυτόν τον χώρο και ακόμα περισσότερο είμαστε ευγνώμονες και ευχαριστούμε το ΚΑΣ που πήρε την απόφαση να εγκρίνει τη χρήση της πλατείας ΕΞΩ από τον χώρο του Ωδείου του Ηρώδου του Αττικού για την παρουσίαση των δημιουργιών του οίκου μας.
Είμαστε –όμως- στην δυσάρεστη θέση να μην προχωρήσουμε σε αυτή την ενέργεια γιατί το ενδιαφέρον – από τα πρώτα κιόλας δημοσιεύματα – απομακρύνθηκε από τον αμιγώς επαγγελματικό, προωθητικό και πολιτιστικό χαρακτήρα που έχει μια τέτοια εκδήλωση και εστιάστηκε στο πρόσωπο της Μαρέβας Γκραμπόφσκι.
Με απέραντο σεβασμό πρώτα απ´ όλα στην ιστορία του μνημειακού χώρου και στην επιτροπή του ΚΑΣ αποφασίσαμε να ακυρώσουμε τη συμμετοχή μας στο ως άνω δρώμενο, για να αποφύγουμε να μετατραπεί μια πολιτιστική και καλλιτεχνική εκδήλωση σε πεδίο άγονης πολιτικής επίθεσης με χαρακτηριστικά ανθρωποφαγίας, για μια ακόμη φορά.
Θα είναι υψίστη τιμή και εκπλήρωση ενός οράματος να δούμε τις δημιουργίες μας στον εν λόγω χώρο κάποια στιγμή στο μέλλον».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση