GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Εκτός δράσης για μία εβδομάδα ο Αντετοκούνμπο

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους δύο επόμενους αγώνες, θα στερηθούν οι Μιλγουόκι Μπακς. Το γνωστό πρόβλημα στο δεξί γόνατο...

Τις υπηρεσίες του Γιάννη Αντετοκούνμπο, στους δύο επόμενους αγώνες, θα στερηθούν οι Μιλγουόκι Μπακς.
Το γνωστό πρόβλημα στο δεξί γόνατο που του στέρησε τη συμμετοχή στο Ευρωμπάσκετ τον περασμένο Σεπτέμβριο ταλαιπωρεί το "Greek Freak" και αφήνει χωρίς το μεγάλο «αστέρι» τους τα «ελάφια». Η απουσία του από τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο "Wells Fargo Center" τα ξημερώματα της Κυριακής (21/01, 02:30) με τους Σίξερς ήταν γνωστή, αλλά, όπως ενημέρωσαν οι Μπακς, το Νο 34 θα χάσει και το παιχνίδι με τους Φίνιξ Σανς, προγραμματισμένο για τα ξημερώματα της Τρίτης (23/1, 03:00).
Το θετικό για την ομάδα του Μιλγουόκι και τον Έλληνα σταρ είναι πως το επόμενο ματς, βάσει προγράμματος, έχει οριστεί για τα ξημερώματα του Σαββάτου (27/1, 03:00), με αντίπαλο τους Μπρούκλιν Νετς, στο "Bradley Center". Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει το περιθώριο μίας εβδομάδας να ακολουθήσει θεραπευτική αγωγή.
Ο 23χρονος πόιντ φόργουορντ, παρά το πρόβλημα στο γόνατο πραγματοποιεί εντυπωσιακές εμφανίσεις κατά την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο στο ΝΒΑ με 28,2 πόντους, 10,1 ριμπάουντ, 4,6 ασίστ, 1,5 κλεψίματα και 1,3 κοψίματα μέσο όρο. Εξάλλου, είναι πρόσφατη η ευχάριστη είδηση πως Μάλιστα εξασφάλισε θέση βασικού στο ετήσιο All Star Game του NBA, για δεύτερη διαδοχική χρονιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση