GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Αιώνιοι έφηβοι ή μήπως όχι; Σε ποια ηλικία πρέπει να σταματάμε το clubbing

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει την ηλικία που πρέπει να σταματήσει κάποιος την ξέφρενη διασκέδαση στα νυχτερινά κέντρα. Σύμφωνα με την έρευνα...

Μια νέα μελέτη αποκαλύπτει την ηλικία που πρέπει να σταματήσει κάποιος την ξέφρενη διασκέδαση στα νυχτερινά κέντρα. Σύμφωνα με την έρευνα του Currys PC World, τα 37 είναι η ηλικία που πρέπει να εγκαταλείψει κάποιος το clubbing και να επιλέγει πιο χαλαρές βραδιές σε μπαρ και εστιατόρια. Επίσης, η έρευνα έδειξε πως μετά τα 31 προτιμούμε συνήθως να μένουμε μέσα παρά να βγαίνουμε.
Οι μεγαλύτεροι παράγοντες στους ανθρώπους ηλικίας 37+ που δεν θέλουν να πάνε πλέον σε club είναι ότι δεν αντέχουν το hangover, ότι δεν θέλουν να ντυθούν καλά, ότι πρέπει να βρουν νταντά και να κλείσουν ταξί.
Ο Matt Walburn, διευθυντής μάρκετινγκ και επικοινωνιών στο Currys PC World, δήλωσε για τα ευρήματα: "Η μελέτη Great Indoors αναγνωρίζει το γεγονός ότι έρχεται μια εποχή που εκτιμούμε τις ανέσεις του σπιτιού μας περισσότερο από μια ταραχώδη κοινωνική ζωή και μπορεί συχνά να είναι ταλαιπωρία τα πάρτι και οι έντονες βραδιές. Η τεχνολογία είναι ένα μεγάλο δόλωμα για να μείνει κανείς μέσα και τα ευρήματά μας δείχνουν πώς μεταμορφώνονται οι συνήθειες στο σπίτι, με τους Βρετανούς να επενδύουν περισσότερα χρήματα στα νοικοκυριά τους από ότι παλιότερα. Είναι πλέον σχεδόν αδύνατο να βαρεθείτε στο σπίτι, με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας, όπως η τηλεόραση 4K, ενισχύοντας την εσωτερική εμπειρία, τόσο πολύ που ξεπερνά συχνά το «εξωτερικό» της ισοδύναμο. Αυτό σε συνδυασμό με τα κοινωνικά μέσα, τα ηλεκτρονικά ψώνια και τα τυχερά παιχνίδια με τους φίλους συχνά σημαίνει ότι περισσότερη ευχαρίστηση μπορεί να υπάρξει σε μια νύχτα στα σπίτι από μια βραδινή έξοδο».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση