GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Το "όχι" της Παπαρίζου στην Κύπρο για τη Eurovision - Ποια ονόματα "παίζουν"

Αρνητική ήταν η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στην πρόταση του ΡΙΚ να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στη Λισ...

Αρνητική ήταν η απάντηση της Έλενας Παπαρίζου στην πρόταση του ΡΙΚ να εκπροσωπήσει την Κύπρο στη φετινή διοργάνωση της Eurovision στη Λισαβόνα.
Οι πληροφορίες της Espresso αναφέρουν πως υπήρξε πολυήμερη διαπραγμάτευση μεταξύ της μοναδικής Ελληνίδας νικήτριας του διαγωνισμού με την κυπριακή αποστολή, με τις συναντήσεις να πραγματοποιούνται στην Αθήνα.
Στα meetings με τα στελέχη της δισκογραφικής εταιρίας, στην οποία ανήκει η Ελενα Παπαρίζου, συμμετείχαν ο γενικός διευθυντής του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, διοικητικά στελέχη του τηλεοπτικού σταθμού, καθώς και ο συνθέτης Αλεξ Παπακωνσταντίνου, ο οποίος εκτός από καλός φίλος της είναι ο συνθέτης των τραγουδιών της «Mambo» και «Zigolo».
Παρότι το κλίμα των συναντήσεων ήταν εξαιρετικό, δεν βγήκε «λευκός» καπνός δεν βγήκε. Η ίδια ευχαρίστησε το δημόσιο κανάλι της Κύπρου για την τιμητική πρόταση, αλλά αρνήθηκε ευγενικά να εμφανιστεί για τρίτη φορά στη διοργάνωση, τουλάχιστον όχι φέτος.
Ο 38χρονος Ελληνοσουηδός Αλεξ Παπακωνσταντίνου, ανέλαβε, με απευθείας ανάθεση από το ΡΙΚ, να δημιουργήσει ένα δυνατό χιτ, με σκοπό να ταξιδέψει στον 63ο Διαγωνισμό Τραγουδιού που διοργανώνεται τον Μάιο στην Πορτογαλία.
Το κομμάτι είναι ήδη έτοιμο, αλλά αναζητείται η τραγουδίστρια που θα το... απογειώσει. Όπως αναφέρει η Espresso, τις τελευταίες ώρες κάνει τον γύρο του διαδικτύου η φήμη πως το ΡΙΚ ξεκίνησε διαδικασίες νέων επαφών, με τα ονόματα της Τάμτας και της Ελένης Φουρέιρα να παίζουν δυνατά.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση