GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Προκαλεί η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας: H Ελλάδα άπλωσε χέρι σε περισσότερα από 18 νησιά

Προκαλεί για ακόμη μια φορά η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ , η οποία απευθυνόμενη στο ακροατήριό της εί...

Προκαλεί για ακόμη μια φορά η επικεφαλής του ακροδεξιού κόμματος της Τουρκίας, Μεράλ Ακσενέρ , η οποία απευθυνόμενη στο ακροατήριό της είπε ότι «η Ελλάδα άπλωσε χέρι σε περισσότερα από 18 νησιά»
"Η Ελλάδα άπλωσε χέρι σε περισσότερα από 18 νησιά . Ο υπουργός Εξωτερικών βγήκε και είπε: “Υπάρχει κατάληψη αλλά αυτή δεν έγινε κατά τη διάρκεια της δική μας κυβέρνησης" " δήλωσε η Ακσενέρ.
Η Μεράλ Ακσενέρ είναι ηγέτης ενός νέου εθνικιστικού πολιτικού σχηματισμού με το όνομα "καλό κόμμα", αλλά προέρχεται από τους κόλπους των Γκρίζων Λύκων. Θεωρείται ως η μοναδική που καταφέρνει να απειλεί ευθέως την παντοδυναμία του Ερντογάν και δεν είναι τυχαίο πως την αποκαλούν "σιδηρά κυρία" της Τουρκίας.
Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση