GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Λεβέντης: Ο Τσίπρας έβγαλε τη γυναίκα του "στο κλαρί"...

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μπαζιάνα στην "Εφημερίδα των Συντακ...

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης, σχολίασε τη συνέντευξη που παραχώρησε η Μπέττυ Μπαζιάνα στην "Εφημερίδα των Συντακτών", λέγοντας ότι ο πρωθυπουργός αισθάνεται ανασφάλεια και γι' αυτό έβγαλε τη γυναίκα του "στο κλαρί".
Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα" δήλωσε: «Η γυναίκα είναι το τελευταίο χαρτί του πρωθυπουργού. Όταν βγαίνει και λέει ότι ο Τσίπρας δεν είναι απατεώνας είναι σαν να ομολογεί ότι όλη η Ελλάδα τον λέει ψεύτη και απατεώνα. Η συνέντευξη αποδεικνύει την ανασφάλεια του πρωθυπουργού που νιώθει το τέλος του. Επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο τους ανδρός της».
Στη συνέχεια συνέκρινε την κ. Μπαζιάνα με τη σύζυγο του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, Κυριάκου Μητσοτάκη, Μαρέβα αλλά και τη Νατάσα Παζαΐτη, σύζυγο του Κώστα Καραμανλή: «Η Μαρέβα, η Παζαΐτη, η γυναίκα μου που δεν μιλούν είναι οπισθοδρομικές;».
«Ο Τσίπρας έχει ανασφάλεια για να βγάλει την γυναίκα του στο κλαρί. Κάποιοι παρέσυραν τον Τσίπρα σε βλακείες, θα υπάρξει και δεύτερη και τρίτη συνέντευξη» τόνισε.
«Η κυρία Τσίπρα, πώς λέγεται, ομολογεί το δράμα της. "Κλαρί" είναι μια γυναίκα να επιστρατεύεται για να σώσει το γόητρο του αντρός της, είναι "κλαρί"» διευκρίνισε.
Δείτε το βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση