Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Σάββατο, 13 Ιανουαρίου 2018

  Έξαλλος ο Βερύκιος με τον Ατζούν: Mας άρπαξε τα μυαλά και τα λεφτά- ΒΙΝΤΕΟ

  Εκτός εαυτού βγήκε ο Δήμος Βερύκιος, σχολιάζοντας το νέο τηλεοπτικό τοπίο μετά την κατάθεση των υποψηφιοτήτων για τις άδειες λειτουργίας. Η κουβέντα πήρε "φωτιά" όταν ο δημοσιογράφος θυμήθηκε το πέρασμα του Τούρκου παραγωγού Ατζούν Ιλιτζαλί από την Ελλάδα.
  Ο Δήμος Βερύκιος ανέφερε χαρακτηριστικά:
  "Όταν λέω ότι τα έξι κανάλια θα πρέπει στην καινούργια «έρημο» να λειτουργούν έξυπνα επιχειρηματικά, θα φέρω το χαρακτηριστικό παράδειγμα του Τούρκου με το Survivor που πέρυσι ήρθε στην Ελλάδα, άρπαξε από την πίτα της ελληνικής τηλεόρασης πάνω από 10 εκατομμύρια ευρώ, από την ελληνική διαφήμιση. Ο Τούρκος, όχι ο ΣΚΑΪ! Όχι ο φίλος μου ο Γιάννης Αλαφούζος, που έχω συναισθηματικό δέσιμο με τον ΣΚΑΪ και την οικογένεια Αλαφούζου! Ο Τούρκος! Άρπαξε 10 εκατομμύρια ευρώ από την ελληνική τηλεόραση και τα πήγε στην Τουρκία για να τα επενδύσει!.. Από τα προσωπικά του κέρδη.
  Οι "έξι καμήλες στη νέα έρημο" θα πρέπει να έχουν επιχειρηματικό δαιμόνιο, να κάνουν έξυπνες κινήσεις και όχι να πιάνονται κότσοι… Έφεραν τον Τούρκο πέρυσι μέσα σε μια νύχτα που τους έπιασε η παραζάλη με τις… μην τις χαρακτηρίσω, του φίλου μου του Νίκου, μέσα σε μια νύχτα με τις άδειες, και ήρθε ο Τούρκος εδώ, άρπαξε 10 εκατομμύρια από την ελληνική τηλεόραση κι έγινε Λούις! Και θέλει φέτος να αρπάξει περισσότερα. Ήρθε ο Τούρκος, ο φίλος του Ερντογάν, μας άρπαξε τα μυαλά -γιατί μας τα έκανε πουρέ- και τα λεφτά".
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Έξαλλος ο Βερύκιος με τον Ατζούν: Mας άρπαξε τα μυαλά και τα λεφτά- ΒΙΝΤΕΟ Rating: 5 Reviewed By: Press- gr