GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Η πρώτη αποχώρηση από το Master Chef - Σέρβιρε στους κριτές ωμά μπιφτέκια - BINTEO

Σκληρή κριτική δέχτηκαν από τους κριτές, οι τρεις παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Master Chef, για τα πιάτα που έφτιαξαν. ...

Σκληρή κριτική δέχτηκαν από τους κριτές, οι τρεις παίκτες που ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση στο Master Chef, για τα πιάτα που έφτιαξαν.
Οι δυο πέρασαν στην επόμενη φάση και μία διαγωνιζόμενη έφυγε από το ριάλιτι μαγειρικής. Συγκεκριμένα, υποψήφιοι ήταν οι Χριστίνα Αργυρούδη, ο Κώστας Σεφερίδης και η Χριστίνα Σπυράκου, και τελικά έφυγε η Χριστίνα Σπυράκου, η οποία σέρβιρε στους κριτές σχεδόν ωμά μπιφτέκια, και τους είπε με σιγουριά πως ο κιμάς ήταν μοσχαρίσιος, ενώ ήταν χοιρινός.
Κατά την αποχώρησή της, ο σεφ Σωτήρης Κοντιζάς τόνισε: «Ακόμα και ο τρόπος που άφησε την ποδιά νομίζω ότι δείχνει ότι δεν το είχε συνειδητοποιήσει, δεν το ήθελε και νομίζω ότι κάναμε ένα λάθος το οποίο το διορθώσαμε σήμερα».
«Στεναχωριέμαι που αποχώρησα από το MasterChef. Σημασία έχει ότι κατάφερα και έφτασα μέχρι εδώ», δήλωσε η Χριστίνα Σπυράκου.
Δείτε τα βίντεο:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση