GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο Καμμένος για το Σκοπιανό: Ούτε «New» ούτε «Upper» Μακεδονία - ΒΙΝΤΕΟ

«Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο "Μακεδονία"»...

«Η Μακεδονία είναι μια και ελληνική, όπως την περιέγραψε ο Κωνσταντίνος Καραμανλής. Δεν εκχωρούμε τον ελληνικό όρο "Μακεδονία"», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Καμμένος, μιλώντας στο εθνικό συμβούλιο των ΑΝΕΛ.
«Υπάρχουν σλαβικοί όροι, όπως Βαρντάρσκα, που μπορούν να χρησιμοποιήσουν και οι οποίοι δεν θα περιέχουν τον όρο Μακεδονία και τους οποίους αποδεχόμαστε. Ούτε new (νέα), ούτε upper (άνω) Μακεδονία», πρόσθεσε ο κ. Καμμένος, ο οποίος εν συνεχεία εξέφρασε την απόλυτη εμπιστοσύνη του στον υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά. Εν συνεχεία ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ επεσήμανε ότι αν το κόμμα του διαφωνήσει με την πρόταση για την ονομασία, θα ζητήσει σύγκληση του συμβουλίου πολιτικών αρχηγών.
Τέλος, σημείωσε ότι «μόνη ελπίδα για τη γειτονική χώρα είναι η εξεύρεση λύσης που δεν θα πληγώνει τη Ελλάδα».
Πηγή ρεπορτάζ: ΑΜΠΕ
Δείτε το βίντεο:

1 σχόλιο

  1. Δημήτρης Κλ.12 Ιαν 2018, 12:23:00 π.μ.

    Μάλλον ο πρωταθλητής της κωλοτούμπας Παν. Καμμένος («Εγώ ούτε νεκρός δεν θα συνεργασθώ με δωσίλογους και όσους ψήφισαν ή στήριξαν έστω και ένα Μνημόνιο»), θα ποντάρει στο ότι μερικοί από την υπόλοιπη αντιπολίτευση, θα ψηφίσουν λύση των Σκοπίων που θα περιέχει τη λέξη «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ» και έτσι θα του δοθεί η δυνατότητα να συνεχίσει να το παίζει ανυποχώρητος πατριώτης.
    Γιατί, σε αντίθετη περίπτωση, για να μην πέσει η Κυβέρνηση και χάσει την γλυκιά καρέκλα (Αμήν και πότε!), θα ψήφιζε και με τα τέσσερα και στα τέσσερα!!!
    Αχ, και να γινόταν να δούμε και αυτή την εξευτελιστική και θεαματική κωλοτούμπα, μετά τη διακήρυξή του: «Δεν υποχωρούμε στον ελληνικό όρο Μακεδονία. Και βεβαίως ο ελληνικός όρος Μακεδονία, είναι και το new Μακεδονία, και το upper Μακεδονία, και το κάτω Μακεδονία, και στο πλάι Μακεδονία»!
    Αχ και...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση