Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

  O Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Γιατί οδήγησαν το Mega σε αργό θάνατο...

  Nico Mastorakis 
  ΟΥΤΕ ΕΠΤΑ, ΟΥΤΕ ΥΠΕΡΟΧΟΙ
  Και μια αδεια στα αζητητα. Αλλοτε επαιζαν μπαρμπουτι με τα εκατομμυρια (εκεινος ο πανεξυπνος Λιαρελης ειχει δωσει 75!) τωρα δεν συμπληρωθηκε καν ο αριθμος των 7, ενω οι ιδιοκτητες εκαναν πολεμο με την κυβερνηση για να... αυξηθει ο αριθμος. Αυτο σημαινει οτι αδεια θα παρουν (εν τη παλάμη 35 εκ. εκαστος) Αντ1, Alpha, Star, Σκάϊ, Εεεε και ο Βρυωνης, που ειχε αγορασει την αδεια του ΚΚΕ και την πουλησε προσφατα στον Ιβαν.
  Ο αργος θανατος του Mega επηλθε με τη συνεργασια των ογκων Βαρδη και Μαρινακη. Τους συμφερει να παει κατα διαόλου το ιστορικο καναλι, για να πληρωσουν τα σπασμενα των τραπεζικων χρεών οι συνηθεις μαλακες: Εμεις.
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  2 σχολια:

  Ανώνυμος είπε... 12 Ιαν 2018, 5:53:00 π.μ.

  Τα δάνεια όλων τον ΕΛΛΗΝΩΝ είναι πληρωμένα με της ανακεφαλεοπιοισης από τον λαό...τώρα πληρώνουμε ακόμα όλοι την τιμωρία μας με την εξόντωση μας...Απορώ πως αυτός ο λαός κάνει υπομονή και δεν έχει υπαρχή ένα θύμα από τους θύτες του..μα ούτε ΈΝΑ!!!..

  Βέβαια πότε οι Συριζεοι και πότε το Κ.Κ.Ε φρενάρανε τον κόσμος ΣΑΝ τάχα αριστεροί στην αρχη της κρίσης τα βρομώκανναλα κάθε ήμερα μας έλεγαν για την πείνα που θα έλθει αν βγούμε από την επιτροπεία τον μνημονίων και ιδικά το ΜΕΚΑ..δεν λυπάμαι ΚΑΝΈΝΑ εργαζόμενο ΌΛΟ ΚΑΙ ΚΆΤΙ ΉΞΕΡΑΝ ΆΛΛΑ σιωπούσαν και προσκυνούσαν τους Βαρδινογιάννηδες και όλους τους (λεφτάδες)που έπαιρναν δάνεια από τον κρατικό κορβανά και τους τα μοίραζαν με παχυλούς μισθούς....ΤΩΡΑ που σε ένα χρόνο άντε 20 μήνες που θα έχουμε εκλογές θα ακούσουμε και το ΠΑΣΟΚ και την ΝΕΑ Δημοκρατία να μας το παίζουν και αγωνιστές για τον ΣΥΡΙΖΑ του ΤΣΙΠΡΑ δεν λέω θα πάει στον διάολο και εκλογικά...είμαι σίγουρος με αυτά που ακούω από τον κόσμο ότι πολλοί θα πάνε στα πολύ ΆΚΡΑ εκτός αν κάνουν νοθεία..Το Μητσοτακέικο ΣΤΗΝ νέα δημοκρατία του ΚΟΥΛΗ θα είναι η Μητσοτακέικη παρένθεση, Ο τρόμος ο τρόπος που είχε σπείρει ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΕΙ ...Αν έπιαναν οι κατάρες θα ειχαν φύγει και εξαφανιστεί μαζί με τον εξωγήινο...άλλα θα τους εξαφανίσει ο κόσμος όπως και τον ΑΛΕΞΙΣ ...που μας δουλεύει κανονικά ότι θα μας βγάλει από τα μνημόνια ενώ η αλήθεια είναι ότιπληρωσαμε κανονικά και χρωστάμε ακόμα ΆΛΛΑ δεν υπάρχει και ΒΟΥΛΉ στην Ευρώπη που θα δεχτεί να μας{{ ξανά δανείσει}}}ΑΠΌ ΠΟΙΟ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΊΟ θα πέραση {{ΔΑΝΙΑΚΗ ΣΎΜΒΑΣΗ}} ΡΕ ΑΛΕΞΙΣ;; ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΤΟ ΜΕΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΡΓΑΖΌΜΕΝΟΙ ΤΟΥ..ΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΟΥΝ ΝΑ ΔΟΥΛΈΨΟΥΝ ΣΤΑ ΔΙΥΛΙΣΤΉΡΙΑ ΤΟΥΣ ΤΏΡΑ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΠΩΣ ΒΓΑΊΝΟΥΝ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ..


  Ανώνυμος είπε... 12 Ιαν 2018, 6:14:00 π.μ.

  Η μείωση των φόρων, από τον Τραμπ στον Μητσοτάκη
  Κατέ Καζάντη

  Είναι κοινός τόπος πως η συγκολλητική ουσία, για να διαιωνίζεται ο κοινωνικός σχηματισμός που ευνοεί την εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, είναι η φθορά των συνειδήσεων των υποτελών τάξεων.
  Φθορά που επέρχεται με τις πολλαπλές στρεβλώσεις που δημιουργεί η προπαγάνδα των από πάνω, με ψευδοεπιστημονικές αναλύσεις, με δημιουργία ψευδογεγονότων κ.ο.κ. Οπότε, ακόμα και αν συμφωνήσουμε πως ο κόσμος της εργασίας είναι ο συγγραφέας και ο εκτελεστής της ιστορίας του, η σύγχυση που δημιουργείται είναι τέτοια που η χειραφέτηση ενίοτε παραπέμπεται στο μέλλον του συλλογικού φαντασιακού.

  Ένας από τους πλέον συνηθισμένους αποπροσανατολιστικούς μύθους που χρησιμοποιεί ο νεο-φιλελευθερισμός για να χειραγωγήσει κυρίως τα μικρομεσαία κοινωνικά στρώματα είναι πως η δραστική μείωση της φορολογίας των επιχειρήσεων με τον ταυτόχρονο, επίσης δραστικό, περιορισμό του κράτους ωφελεί τις ζωές του.

  Ο αφηγηματικός λόγος των απανταχού δεξιών πολιτικών, από τον Ντόναλντ Τραμπ ως τον Κυριάκο Μητσοτάκη εκεί εστιάζει. Και βρίσκει ευήκοα ώτα στους ταλαιπωρημένους από την καπιταλιστική συνθήκη μικροϊδιοκτήτες μέσων παραγωγής ή στους ελεύθερους επαγγελματίες οι οποίοι, ατυχώς, ταξικά αποπροσανατολισμένοι, έχουν ήδη ταυτίσει το συμφέρον τους με εκείνο των μεγαλοεπιχειρηματιών του κεφαλαίου.

  Είναι σαφές πως η φορολογική μεταρρύθμιση που, πριν από ένα περίπου μήνα, πέρασε από τη Γερουσία ο Ντόναλντ Τραμπ θα καλυτερέψει τα οικονομικά μεγέθη, κοινώς θα αβγατίσει τα λεφτά, όχι όμως των υποτελών αλλά της κυρίαρχης τάξης.

  Και τούτο διότι η φορολογία των εταιρειών από το 35% μειώνεται μεν στο 20%, αλλά τούτο αφορά μοναχά τις μεγάλες επιχειρήσεις. Οι άλλες, τα μαγαζάκια της γωνίας αλλά και οι μεγαλύτερες, αυτές που βγάζουν μέχρι 260.000 δολάρια ετησίως, ό,τι πλήρωναν το αυτό και θα πληρώνουν. Ούτε σεντς λιγότερο. Και για να ισοφαρίσει ο λογαριασμός, καταργούνται και πολλές φοροαπαλλαγές.

  Οι ψηφοφόροι όμως του προέδρου των ΗΠΑ, όχι βεβαίως οι πολυεκατομμυριούχοι της τάξης του, αλλά οι άλλοι, οι εργαζόμενοι φορολογούμενοι μικροαστοί, εκείνοι που αντιδρούσαν στο σύστημα υγείας του Ομπάμα, που ενδίδουν στις φωνασκίες για δραστικό περιορισμό του κράτους και συναποτελούν ό,τι ακριβώς ορίζεται ως αλλοτριωμένη συνείδηση, θα δουν τις ζωές τους να χειροτερεύουν. Η μεταρρύθμιση του Τραμπ σέβεται εξάλλου κάθε offshore, κάθε πετρελαϊκή, κάθε πολυεθνική οι οποίες και προάγουν τις καπιταλιστικές ανισότητες.

  Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους γνησιότερους εκφραστές των πολιτικών του νεοφιλελευθερισμού. Το απέδειξε εξάλλου ως ο υπουργός που σκόπευε να περιορίσει δραστικά το κράτος δια των απολύσεων των υπαλλήλων του. Τώρα, ομιλεί διαρκώς για τη μείωση της φορολογίας, δεν είναι όμως σαφής: θα περικόψει τους φόρους που βαρύνουν τους μικρομεσαίους, φορολογώντας τον μεγάλο πλούτο των υπεράκτιων εταιρειών κ.ο.κ.;;;;ΗΗΗ Θα υπερασπιστεί το μαγαζάκι της γωνίας και θα ταχτεί εναντίον των πολυεθνικών!!!!!!! Το δε κράτος θα το συμμαζέψει, πώς; Διά των απολύσεων , το κλείσιμο νοσοκομείων, της πασίγνωστης δηλαδή δοκιμασμένης συνταγής, με τα γνωστά θύματα;

  Αλλά εάν ο μέσος αμερικανός ταυτίστηκε με τον «αυτοδημιούργητο» -και τώρα παραπαίοντα- Τραμπ, οι πιθανότητες να ταυτιστεί ο μέσος έλληνας με το αφήγημα του Κ. Μητσοτάκη παραείναι μικρές. Διότι έπαθε και έμαθε, με δείγματα γραφής που δόθηκαν ιστορικά μόλις εχθές.

  Item Reviewed: O Ν. ΜΑΣΤΟΡΑΚΗΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ! Γιατί οδήγησαν το Mega σε αργό θάνατο... Rating: 5 Reviewed By: Press- gr