GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βαλαβάνη: O Κωνσταντίνος είναι δικός μου – ΒΙΝΤΕΟ

Για τη σχέση τους μίλησαν η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος,με αφορμή τη συμμετοχή της αθλητικογράφου στο Dancing with the S...

Για τη σχέση τους μίλησαν η Ευριδίκη Βαλαβάνη και ο Κωνσταντίνος Βασάλος,με αφορμή τη συμμετοχή της αθλητικογράφου στο Dancing with the Stars.
Λίγο πριν από την πρεμιέρα του σόου του ΑΝΤ1, η Ευρυδίκη δήλωσε πως έχει ονομάσει τον χορογράφο της, Παύλο, άντρα της σκηνής της, ενώ χαρακτήρισε άντρα του σπιτιού της τον Κωνσταντίνο.
Ο Κωνσταντίνος υπογράμμισε πως δεν ζηλεύει, αλλά και να ζήλευε δεν θα το έδειχνε. Ενώ η αθλητικογράφος είπε: «Ζηλεύω τον Κωνσταντίνο γιατί είναι ένας πάρα πολύ ωραίος άντρας, αλλά από εκεί και πέρα.... εντάξει, είμαι πάρα πολύ ικανοποιημένη γιατί είναι δικός μου… Τρως αγάπη μου παντόφλα; Εγώ τρώω την παντόφλα, όχι ο Κωνσταντίνος».

O σύντροφός της βρισκόταν στα παρασκήνια του σόου για να την εμψυχώσει. Μάλιστα στο βίντεο που θα δείτε, σχολίασε την εμφάνισή της, λέγοντας πως του άρεσε πολύ ως παρουσία και πως κριτής πλέον είναι ο κόσμος για εκείνη.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση