GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Βορίδης: Ο Τσίπρας έχει γίνει το «pet» των Ευρωπαίων

Δριμεία προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης. Ο κ. Βορίδης μιλώντας ...

Δριμεία προσωπική επίθεση στον Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα εξαπέλυσε ο τομεάρχης Εσωτερικών της ΝΔ, Μάκης Βορίδης.
Ο κ. Βορίδης μιλώντας στον Alpha 989 υποστήριξε ότι «είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που έχει γίνει το "pet" των Ευρωπαίων», ενώ ανέφερε ότι «ο Ερντογάν τον έχει μετατρέψει (σ.σ. τον Τσίπρα) σε καρπαζοεισπράκτορα».
«Είναι ξεκάθαρο ότι ο Τσίπρας είναι ένας άνθρωπος που έχει γίνει το «pet» των Ευρωπαίων. Τον “περιφέρουν” δεξιά και αριστερά και λένε “παιδιά κοιτάξτε εδώ, πήραμε έναν σκληρό αριστερό επαναστάτη, κοιτάξτε πώς τον κάναμε”. Τα περνάει και τα καταπίνει όλα αμάσητα», είπε ο κ. Βορίδης, ενώ δεν παρέλειψε στο ίδιο πνεύμα να μιλήσει και για τις εξελίξεις στα ελληνοτουρκικά έπειτα και από την επίσκεψη του Τούρκου Προέδρου, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.
«Ο Ερντογάν τον έχει μετατρέψει σε καρπαζοεισπράκτορα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βορίδης και πρόσθεσε: «Ήρθε εδώ, είπε όλα αυτά που είπε, δεν άνοιξε ουσιαστικά ρουθούνι, δεν βγήκαμε, πλην του Παυλόπουλου, να του πει ένας άνθρωπος κουβέντα για όλα τα ζητήματα που άνοιξε και πήρε και δέσμευση ο Ερντογάν ότι πρόκειται να εκδώσουμε τους Τούρκους αξιωματικούς».
Για την υπόθεση των οκτώ Τούρκων αξιωματικών, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι «το σημαντικό είναι ότι βγαίνει μια διοικητική επιτροπή ασύλου, η οποία στην πραγματικότητα επισημαίνει αυτό που έχει επισημάνει όλη η Ευρώπη, ότι δεν υπάρχουν οι προϋποθέσεις για την διεξαγωγή δίκαιης δίκης για όσα αποδίδονται στους συγκεκριμένους, οι οποίοι έχουν ζητήσει πολιτικό άσυλο. Η πολιτική συμπεριφορά της κυβέρνησης είναι απαράδεκτη. Εξάντλησαν το μόνο ένδικο δικαίωμα που είχαν προκειμένου να υποταχθούν στα κελεύσματα του Ερντογάν».
Σχετικά με τους πλειστηριασμούς, ο κ. Βορίδης σημείωσε ότι όταν άκουσε «τον Κοντονή στην Βουλή να υπερασπίζεται τους πλειστηριασμούς και να λέει «μα δεν έχει δικαίωμα η μάνα με τα 3 παιδιά που δεν της πληρώνει διατροφή ο πλούσιος πρώην σύζυγός της να προχωρήσει σε πλειστηριασμό;» Το να λέω έτσι ψέματα και να διαψεύδομαι στο επόμενο λεπτό, ε δεν μπορώ να το κάνω».
«Θα συλλάβουν την Κωνσταντοπούλου και τον Λαφαζάνη; Τί θα κάνουνε; Αυτοί οι συγκεκριμένοι θα επιδιώξουν σε κάθε περίπτωση να μην διενεργηθούνε οι πλειστηριασμοί. Θα επιδιωχθεί η σύλληψη», πρόσθεσε.
Όσο για το Σκοπιανό, ο κ. Βορίδης είπε ότι μέχρι στιγμής, κρατάει τις δηλώσεις των Ανεξαρτήτων Ελλήνων. «Είναι ένα σοβαρό εθνικό ζήτημα και πρέπει να αντιμετωπιστεί σοβαρά. Είναι δυνατόν να αντιμετωπιστεί σοβαρά όταν εμφανίζεται η κυβέρνηση στο εσωτερικό της να μην έχει συγκεκριμένη θέση», υποστήριξε και συμπλήρωσε: «Εδώ υπάρχουν τεράστια ζητήματα γιατί το θέμα της ονομασίας είναι συνδεδεμένο με θέματα αλυτρωτικά, με την χρήση συμβόλων, με τα αγάλματα του Μ. Αλεξάνδρου, με τις ονομασίες που έχουν χρησιμοποιήσει τα Σκόπια, με μια οικειοποίηση, απαράδεκτη, της ελληνικής ιστορίας. Δεν είναι έλα ρε παιδιά, να βρούμε ένα όνομα, το κουράσαμε».

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση