GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

«ΘΑ ΦΥΓΟΥΜΕ ΑΝ!» Υπουργός του Καμμένου τον διαψεύδει και επιβεβαιώνει το Press-gr!

«Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, βεβαίως. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία», δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης...

«Υπάρχει αυτή η πιθανότητα, βεβαίως. Ναι, υπάρχει η πιθανότητα να αποχωρήσουμε από τα υπουργεία», δήλωσε ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και βουλευτής των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, Βασίλης Κόκκαλης στον ΣΚΑΪ απαντώντας στο ερώτημα αν υπάρχει το ενδεχόμενο οι ΑΝΕΛ να αποχωρήσουν ως σχήμα από την κυβέρνηση και να την στηρίζουν μέσω Βουλής, εφόσον η λύση που θα έρθει για το Σκοπιανό δεν ικανοποιεί το κόμμα του.

Mε αυτό τον τρόπο ο υφυπουργός επιβεβαίωσε την αποκάλυψη που έγραψε πρώτο από τα ξημερώματα της Δευτέρας (πριν αρχίσουν οι αναπαραγωγές...) το Press-gr ότι συζητείται το σενάριο "έσχατης ανάγκης", εφόσον προχωρήσει η λύση της σύνθετης ονομασίας, να αποχωρήσει ο Π. Καμμένος από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας αλλά να συνεχίσουν να στηρίζουν οι ΑΝΕΛ την κυβέρνηση στην Βουλή ώστε να μην προκύψει θέμα δεδηλωμένης. 

Ταυτόχρονα, με αυτή τη δήλωση ο υφυπουργός ...διαψεύδει τον αρχηγό του Π. Καμμένο ο οποίος ...διέψευσε το απόγευμα της Δευτέρας  ότι έχει τέτοια πρόθεση αποχώρησης από το υπουργείο Εθνικής Άμυνας και από την κυβέρνηση! 

Επίσης και ο αντιπρόεδρος των ΑΝΕΛ Παναγιώτης Σγουρίδης άφησε ορθάνοικτο αυτό το ενδεχόμενο με την εξής ραδιοφωνική δήλωση: «Είναι δυνατόν ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, ως υπουργός Εθνικής Άμυνας, να πάει στο ΝΑΤΟ και να βάλει την υπογραφή του κάτω από αυτήν την ονομασία, την οποία αυτός είπε ότι ουσιαστικά κρύβει τον αλυτρωτισμό; Σημαίνει, άρα, δεν θα είναι υπουργός Άμυνας».
«Ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση θα δώσουμε και συνεχίζουμε να δίνουμε μέχρι το τέλος της τετραετίας γιατί η εντολή που μας έδωσε ο ελληνικός λαός είναι να βγάλουμε τη χώρα από τα μνημόνια και από τη διαφθορά και τη διαπλοκή από τους επαγγελματίες πολιτικούς. Το ότι διαφωνούμε σε ένα θέμα εθνικό το γνώριζαν οι πάντες», ανέφερε ο κ. Κόκκαλης και ξεκαθάρισε ότι οι ΑΝΕΛ δεν θα δεχθούν καμία ονομασία που θα περιέχει τον όρο "Μακεδονία" ή παράγωγό της.
Δείτε από το ΣΚΑΪ ένα απόσπασμα της συνέντευξής του


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΧΕΤΙΚΑ: 


"ΕΣΧΑΤΗ λύση!" O Καμμένος αποχωρεί (από υπουργός) μεν, στηρίζει (κυβέρνηση) δε...
Από τον Στάθη Παλαιολόγο. 

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση