GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μήνυση του Prowal κατά του Αττικού Πάρκου για εγκληματική συμπεριφορά στα δελφίνια

Σειρά παραβάσεων κατέγραψε ο Γερμανικός Οργανισμός Προστασίας των Ζώων ProWal, στο Αττικό Πάρκο και ανακοίνωσε πως θα υποβάλει μήνυση για...

Σειρά παραβάσεων κατέγραψε ο Γερμανικός Οργανισμός Προστασίας των Ζώων ProWal, στο Αττικό Πάρκο και ανακοίνωσε πως θα υποβάλει μήνυση για εγκληματική συμπεριφορά. Στις εγκαταστάσεις του Πάρκου και το δελφινάρο βρέθηκε, μάλιστα, ο ίδιος ο διευθύνων σύμβουλος του οργανισμού, Αντρέας Μόρλοκ.
Ο κ. Μορλόκ καταγγέλλει ως εγκληματική τη συμπεριφορά προς τα δελφίνια, σημειώνοντας στην επίσημη αναφορά του στην σελίδα της ProWal στο Facebook: «όσο πιο θεαματικές είναι οι τούμπες και οι πιρουέτες των δελφινιών τόσο πιο δυνατό είναι το χειροκρότημα του κοινού. Παρατηρήσαμε και καταγράψαμε σε βίντεο ότι τα δελφίνια έπρεπε να πηδούν πάνω από τσιμεντένιους τοίχους εκτός της πισίνας, σίγουρα όχι φυσιολογική συμπεριφορά των δελφινιών.
Μάθαμε ότι οι επίσημες ελληνικές αρχές θεωρούν αυτή τη συμπεριφορά εκπαιδευτική, εμείς όμως έχουμε διαφορετική άποψη αφού έχουμε καταγράψει και παρατηρήσει δελφίνια σε πάνω από 50 δελφινάρια του κόσμου (…) καταγράψαμε, επίσης, ελλιπείς εγκαταστάσεις κράτησης των φυλακισμένων δελφινιών και διαπιστώσαμε σοβαρότατες παραβάσεις κατά την επιθεώρησή μας».
«Το συμπέρασμα από την επίσκεψή μας στο Αττικό πάρκο και μετά από καταγραφή των πάντων, συνοψίζεται στη φράση: Το Αττικό πάρκο είναι εντελώς ακατάλληλο για δελφίνια και ο θάνατος έξι δελφινιών από το 2010 ενισχύει αυτή μας την άποψη», καταλήγει ο κ. Μορλόκ στην αναφορά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση