GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μητροπολίτης Κορίνθου: Ο Ιερώνυμος άκουσε τη φωνή του λαού και άλλαξε γνώμη

Για την απόφαση της Εκκλησίας να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm...

Για την απόφαση της Εκκλησίας να συμμετάσχει στο συλλαλητήριο της Αθήνας για το Σκοπιανό, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Real fm 97,8 με τον Νίκο Στραβελάκη, ο Μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος.
«Το συλλαλητήριο της Θεσσαλονίκης είναι γεγονός ότι συνετάραξε όλους τους χώρους διότι κανείς δεν περίμενε ότι θα υπήρχε αυτή η ανταπόκριση από μέρους του λαού, η αυθόρμητη, η πατριωτική, σε γενικές γραμμές, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που ηγήθηκαν και κάποιων μικροεπεισοδίων», είπε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κορίνθου, ο οποίος ερωτηθείς για το πώς άλλαξε γνώμη ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, εξήγησε:
«Άκουσε τη φωνή διότι δεν είναι μικρό πράγμα ο λαός να σου λέει “εσύ μέχρι στιγμής έδωσε αγώνες, έχυσες αίμα, αγωνίστηκες για να υπάρχει ελεύθερο αυτό το μέρος, αγωνίζεσαι ακόμη να μην πάρει το μόρφωμα αυτό το εκκλησιαστικό των Σκοπίων την ονομασία Μακεδονική Εκκλησία”», είπε ο Σεβασμιότατος.
Ο Μητροπολίτης Κορίνθου δήλωσε, επίσης, πως «εκ των πραγμάτων, λοιπόν, ο λαός έδειξε ότι ήθελε την παρουσία της Εκκλησίας και την ευλογία».
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση