GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Καμμένος: Σε 72 ώρες θα μιλήσω για το θέμα Ζουράρι

«Ο κ. Ζουράρις πρέπει να αναδιπλωθεί ή να τον αναδιπλώσουν» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλ...

«Ο κ. Ζουράρις πρέπει να αναδιπλωθεί ή να τον αναδιπλώσουν» δήλωσε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής των ΑΝΕΛ Δημήτρης Καμμένος μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Άκη Παυλοπουλου και Μάνου Νιφλή, ενώ είπε ότι θα μιλήσει για το θέμα Ζουράρι στις επόμενες 72 ώρες.
«Προσβάλλει και εμένα προσωπικά που είμαι Ολυμπιακός, όλους τους Ολυμπιακούς και τους φιλάθλους του Άρη. Για ποιον λόγο; Εκτός αν έχει στο μυαλό του να κάνει κανένα κόμμα βορείου Ελλάδος, δεν ξέρω.
Αν έχει στο μυαλό του να κάνει κάποιο κίνημα στη βόρεια Ελλάδα πρέπει να προσέχει τι λέει γιατί διχάζει και τους βορειοελλαδίτες. Θα πρέπει να ζητήσει συγγνώμη ή να παραιτηθεί. Την ευθύνη την έχει ο Πρωθυπουργός και πρόεδρός μας, ο Πάνος Καμμένος» είπε.
Ερωτηθείς τι θα πράξει εάν ο υφυπουργός Παιδείας, δεν ζητήσει συγγνώμη ή παραιτηθεί είπε: «Θα σκεφτώ τις επόμενες τρεις ημέρες, εκτός της αυριανής που ψηφίζεται το νομοσχέδιο, τι θα κάνω. Είναι απλά τα πράγματα. Ή αυτός θα είναι υπουργός ή εγώ θα σκεφτώ τι θα κάνω. Πρέπει να παραιτηθεί και να ζητήσει και δημόσια συγγνώμη.
Είναι ζήτημα προσωπικό και επανέρχεται στον τόπο του εγκλήματος και εγκληματεί και δεύτερη φορά και τρίτη, ενώ έχουμε συζητήσει. Πλέον είναι απαράδεκτο και για μένα είναι ύποπτο, εμπεριέχει δόλο».
«Ας περιμένουμε τις επόμενες τρεις μέρες τι θα συμβεί. Όχι η αυριανή, που είναι πολύ δύσκολη. Από Τρίτη, Τετάρτη, θα συζητήσουμε… Τα επόμενα σχόλια που θα κάνω για το θέμα του Ζουράρι θα είναι στις επόμενες 72 ώρες», πρόσθεσε.
Για το δημοψήφισμα που προτίθεται να ζητήσει για το Σκοπιανό ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος, σχολίασε:
«Η θέση των ΑΝΕΛ είναι αδιαπραγμάτευτη, δεν θα υπάρξει το όνομα Μακεδονία, δεν θέλουμε να υπάρξει και παράγωγό του μέσα στην τελική πρόταση για την ονομασία της γειτονικής χώρας. Αν παρ ελπίδα συμφωνηθεί κάποιο όνομα στο οποίο δεν συμφωνούμε σαν ΑΝΕΛ, εμείς προτείνουμε να γίνει δημοψήφισμα και να αποφασίσει ο ελληνικός λαός. Αν έρθει πρόταση με την οποία δεν συμφωνούμε, όχι μόνο δεν θα την ψηφίσουμε, αλλά είπε ο πρόεδρός μας-και σωστά το είπε- ότι θα πρέπει να αποφασίσει ο ελληνικός λαός».
Ο Δημήτρης Καμμένος τόνισε ότι συμφωνεί απόλυτα με την Ιερά Σύνοδο και συμπλήρωσε ότι πρέπει να έχει άποψη η Εκκλησία γιατί είναι ο βασικός πυλώνας συνοχής του έθνους
Ο βουλευτής των ΑΝΕΛ αναφέρθηκε και στη συνέντευξη του υπουργού Εξωτερικών Νίκου Κοτζιά στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και τον Νίκο Χατζηνικολάου, λέγοντας:
«Ο κ. Κοτζιάς είπε ότι ο κ. Καμμένος δεν θα ψηφίσει τον ελληνικό όρο Μακεδονία. Δεν ήταν και πολύ ορθή πολιτικά αυτή η δημόσια δήλωση του κ. Κοτζιά προς τον πρόεδρό μου. Δεν ήταν ορθό και πρέπει να είμαστε συγκρατημένοι όλοι. Το ότι έχει κείμενο η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ για όλα τα ζητήματα που διαφωνούμε εμείς οι ΑΝΕΛ, δεν σημαίνει ότι εγώ θα πρέπει να βγω εγώ δημόσια και να το σηκώσω λάβαρο».
Ακούστε το ηχητικό

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση