Ο ΤΥΠΟΣ ΣΗΜΕΡΑ

 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

  Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2018

  Κουμουτσάκος: "Τεράστιο λάθος η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την Εκκλησία- Να ανακαλέσουν σήμερα"

  "Θεωρώ ότι το Υπουργείο Εξωτερικών με την ανακοίνωση αυτή έκανε ένα τεράστιο λάθος" δήλωσε ο τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Γιώργος Κουμουτσάκος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
  "Ειδικά σε αυτό το ζήτημα την Εκκλησία την απασχολεί η εκκλησιαστική διάσταση του ζητήματος, υπάρχει μια λεγόμενη Μακεδονική Ορθόδοξη Εκκλησία - Αρχιεπισκοπή Οχρίδας. Θεωρώ ότι η ευαισθησία της Εκκλησίας της Ελλάδος αφορά κατά κύριο λόγο και καθορίζει τη θέση της το εκκλησιαστικό ζήτημα. Επειδή άκουσα την αντίδραση του Υπουργείου Εξωτερικών, θεωρώ απολύτως απαράδεκτο και προσβλητικό για όλους να ταυτίζονται θέσεις πατριωτικής ευαισθησίας με τη Χρυσή Αυγή και το μόρφωμα αυτό. Θεωρώ ότι το Υπουργείο Εξωτερικών με την ανακοίνωση αυτή έκανε ένα τεράστιο λάθος, το οποίο πρέπει να διορθώσει τάχιστα. Δεν μπορεί οι εθνικές ευαισθησίες είτε της εκκλησίας είτε οποιουδήποτε πολίτη να υποδηλώνουν κατά το υπουργείο Εξωτερικών ότι είναι οπαδός ή μέλος ή σκέφτεται όπως η Χρυσή Αυγή. Τεράστιο λάθος επαναλαμβάνω. Να το πάρουν πίσω σήμερα" δήλωσε ο κ. Κουμουτσάκος.
  Ακούστε το ηχητικό:
  • Blogger Comments
  • Facebook Comments

  0 σχολια:

  Item Reviewed: Κουμουτσάκος: "Τεράστιο λάθος η ανακοίνωση του Υπουργείου Εξωτερικών για την Εκκλησία- Να ανακαλέσουν σήμερα" Rating: 5 Reviewed By: Press- gr