GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Τσακνής: Είδα παθογένειες στην ΕΡΤ που πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν

Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή τη σημερινή του μουσική εμφάνιση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατ...

Ο Διονύσης Τσακνής μίλησε στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου με αφορμή τη σημερινή του μουσική εμφάνιση στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.
Μαζί με τον Διονύση Τσακνή εμφανίζεται η νέα και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια Δήμητρα Κελεκίδη. Στη συντροφιά τους θα βρεθούν τα Κίτρινα Ποδήλατα και o Μάκης Σεβίλογλου. Τον Διονύση Τσακνή και τη Δήμητρα Κελεκίδη, πλαισιώνει μία ομάδα εξαιρετικών μουσικών. Ο Νίκος Καλαντζάκος στο πιάνο, ο Δημήτρης Καρασούλος στην κιθάρα, ο Ηλίας Παρασκευόπουλος στα τύμπανα και ο Νίκος Πολίτης στο μπάσο. Η ώρα έναρξης είναι στις 10:30 μ.μ.
Ο Δ. Τσακνής σχολίασε για την θητεία του στην ΕΡΤ: "Επιστρέφω με λαχτάρα στη μουσική. Πιστεύω ότι απέκτησα μια σοφία εκεί, διότι άλλο να τα λέμε και να τα κρίνουμε απ' έξω ορισμένα πράγματα και άλλο να τα βλέπουμε από κοντά. Είδα ορισμένα, τα οποία τα προσέγγιζα στο παρελθόν θεωρητικά μόνο, είδα κάποιες παθογένειες, οι οποίες πρέπει κάποια στιγμή να αλλάξουν. Από μέσα έχεις την αίσθηση ότι μπορείς να τα αντιμετωπίσεις, αλλά τις περισσότερες φορές έχεις να αντιμετωπίσεις το τέρας της ελληνικής γραφειοκρατίας. Όση κι αν είναι η θέληση των κυβερνώντων, όλων των κυβερνήσεων δηλαδή, να αλλάξουν κάποια πράγματα, φαίνεται ότι το βαθύ κράτος, το γραφειοκρατικό κράτος σου βάζει φρένο διαρκώς".
"Στην ΕΡΤ υπάρχουν υπέροχοι άνθρωποι, αν αξιοποιηθούν σωστά μπορεί να φτιάξει την τηλεόραση που μας αξίζει και αξίζει στους εργαζόμενους. Η γνώμη μου είναι ότι οι αγκυλώσεις που υπάρχουν και ορισμένες πολιτικές συμμαχίες που γίνονται για λόγους που με υπερβαίνουν προσωπικά φρενάρουν αυτό το πράγμα. Αν η όποια η κυβέρνηση, η τωρινή κυβέρνηση δείξει περισσότερο θάρρος και εμπιστοσύνη στις δυνάμεις που υπάρχουν σε όλους τους τομείς, αν πάψουν να ισχύουν αυτά τα φρένα, οι άνθρωποι αυτοί μπορεί να κάνουν θαύματα" συμπλήρωσε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση