GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Κυρίτσης: Η ονομασία των Σκοπίων δεν είναι εθνικό ζήτημα - Αν δεν λυθεί…πάλι θα ξημερώσει

"Το ζήτημα της ονομασίας (σ.σ. των Σκοπίων) δεν είναι εθνικό ζήτημα" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας ...

"Το ζήτημα της ονομασίας (σ.σ. των Σκοπίων) δεν είναι εθνικό ζήτημα" δήλωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργος Κυρίτσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Ο Πρωθυπουργός μίλησε με τον Αρχιεπίσκοπο, ταυτόχρονα με μια κίνηση πολιτικής γαλαντομίας εξυπηρέτησε και τον Μητσοτάκη, ο οποίος βρισκόταν με μια χειροβομβίδα στο χέρι για τα συλλαλητήρια" δήλωσε.
«Το ζήτημα της ονομασίας δεν είναι εθνικό ζήτημα, όχι» τόνισε.
"Είναι ένα ζήτημα σε εκκρεμότητα, το οποίο έχουμε κάθε συμφέρον να λυθεί και υπάρχει και μία θετική συνθήκη μιας μεγάλης πίεσης από τον διεθνή παράγοντα στη νέα κυβέρνηση της ΠΓΔΜ. Μακάρι να λυθεί, κι αν δεν λυθεί… πάλι θα ξημερώσει» συμπλήρωσε.
"Γενικά πάλι επειδή το θέμα θεωρείται εθνικό, θέλω να βρεθεί μια λύση που δεν θα προκαλεί έντονα συναισθήματα πικρίας σε καμία από τις δύο χώρες" είπε ο κ. Κυρίτσης.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση