GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Σκουρλέτης: Θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους

"Ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλ...

"Ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση" δήλωσε ο υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή.
"Δεν ήταν μια θηριώδης συγκέντρωση, ήταν μια μεγάλη συγκέντρωση, βεβαίως επί της ουσίας θα έλεγα ότι ακούσαμε πράγματα, τα οποία ακούγαμε και πριν 25 χρόνια και είναι σαν να μην έχει περάσει μια ημέρα. Αυτό δείχνει ότι αυτοί που έβαλαν τη σφραγίδα τους, οι ομιλητές, οι εκφραστές αυτού του κόσμου ότι δεν έχουν βγάλει κανένα συμπέρασμα από αυτή την 25ετή πορεία και αυτό δεν είναι ενθαρρυντικό" δήλωσε.
"Δεν έχουμε εν κρυπτώ διαπραγματεύσεις. Το πλαίσιο της θέσης της κυβέρνησης είναι σαφές, δημόσιο και γνωστό. Χαρακτηρίζει τον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ τουλάχιστον μια διαχρονική συνέπεια, γιατί αυτά τα έλεγε και όταν ήταν ένα κόμμα του 3% και όχι μόνο τώρα που είναι στην κυβέρνηση. Το πλαίσιο το είπε ο Πρωθυπουργός στη συνέντευξή του στο Έθνος, έαν κανείς έχει την απαίτηση να ενημερώνει με δελτία τύπου, μέρα παρά μέρα για το τι λέγεται στις διαπραγματεύσεις, είναι αστεία πράγματα" τόνισε.
"Ο κ. Καμμένος εκφράζει τη θέση του κόμματος του, όχι την κυβερνητική θέση. Δεν υπάρχει διγλωσσία, δεν έχει αμφισβητήσει ο κ. Καμμένος ότι η κυβέρνηση πηγαίνει με αυτή τη θέση, απλώς διαφωνεί" ενώ συμπλήρωσε "Θα συμφωνήσω ότι είναι σοβαρό θέμα και θα έλεγα στην πλευρά των ΑΝΕΛ, παρόλο που σέβομαι τη διαφορετική τους άποψη με την οποία διαφωνώ, να είναι προσεκτικοί στις κινήσεις τους, διότι καμιά φορά δημιουργείται μια τέτοια δυναμική, η οποία υπονομεύει μια πραγματικά εθνική προσπάθεια που γίνεται τώρα".
Ακούστε το ηχητικό;

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση