GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Μεγαλοοικονόμου: Ο κ. Λεβέντης δεν είναι ευεργέτης μου, με παρακάλεσε να πάω με το κόμμα του

Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη. "Μελέτησα το πολυνομοσχέδιο, ...



Η βουλευτής Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου μίλησε στο κεντρικό δελτίο του Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.
"Μελέτησα το πολυνομοσχέδιο, μελέτησα τα υπέρ και τα κατά, είδα ότι φτάνουμε στο τέλος της τρίτης αξιολόγησης, ήταν προαποφασιμένα να ψηφιστούν. Θεώρησα ότι αυτή τη δεδομένη στιγμή είναι σωστό να προσχωρήσω και εγώ με τις δυνάμεις μου και με τον αγώνα που κάνω στην περιφέρεια μου, να βοηθήσω όσο μπορώ" δήλωσε.
"Δεν είχα μιλήσει με κανέναν από το ΣΥΡΙΖΑ. Έμαθα την αποδοχή από την κα Χριστοδουλοπούλου και διάβασε τις επιστολές. Θεωρώ ότι εκλογές θα αργήσουν, αλλά όταν μου γίνει η πρόταση ευχαρίστως θα κατέβω με το ΣΥΡΙΖΑ", είπε η κ. Μεγαλοοικονόμου.
"Ο κύκλος με την Ένωση Κεντρώων έκλεισε. Δεν χρειάζεται να σχολιάζω. Βγήκα γιατί δεν συμφώνησα. Είχα πει στον κ. Λεβέντη να παραδώσω την έδρα μου, δεν την έκανε δεκτή για να μην την πάρει ο κ. Καλλιάνος", σημείωσε ενώ συμπλήρωσε: "Τώρα πέταξε το πουλί! Όλα γίνονται στην ώρα τους".
"Ο κ. Λεβέντης δεν είναι ευεργέτης μου, με παρακάλεσε να πάω με το κόμμα του" τόνισε.
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση