GRID_STYLE

NONE

ΡΟΗ:

latest

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ για την ένταση έξω από το υπουργείο Υγείας

Στην ένταση που επικράτησε νωρίτερα έξω από το υπουργείο Παιδείας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας στον Realf...

Στην ένταση που επικράτησε νωρίτερα έξω από το υπουργείο Παιδείας αναφέρθηκε ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννακός μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Μάνου Νιφλή.
"Είναι περίεργα αυτά τα πράγματα που συμβαίνουν. Είχαμε μία κινητοποίηση, ζητήσαμε να δούμε τον υπουργό για τα ζητήματα που αντιμετωπίζουν τα νοσοκομεία. Από τους αστυνομικούς συναντήσαμε μία περίεργη συμπεριφορά. Ενώ μας είπαν στην αρχή να περάσουμε 10 άτομα να δούμε τον υπουργό, μετά τον τέταρτο, φοβούμενοι ότι θα κάνουμε αυτά που κάναμε προηγούμενες φορές, άρχισαν να μας χτυπάνε τα ΜΑΤ. Δηλαδή πίστευαν ότι θα μπούμε όλοι και από τον τέταρτο συνάδελφο που μπήκε μέσα, άρχισαν να μας χτυπάνε, για να μη συμβούν τα προηγούμενα όπως μας έλεγαν" είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ και πρόσθεσε:
"Μας χτυπούσαν προληπτικά για να μην μπούμε όλοι στο υπουργείο. Το θέμα είναι ότι αυτή τη στιγμή τα νοσοκομεία έχουν καταρρεύσει, δεν έχουν καν αντιδραστήρια για να κάνουν εξετάσεις... Είχαμε ζητήσει συνάντηση, μας δέχτηκε να μπούμε μία αντιπροσωπεία 10 εργαζομένων και από τον τέταρτο που έμπαινε η αστυνομία άρχισε να μας χτυπά, γιατί πίστευαν ότι θα μπούμε όλοι μέσα. Δεν είχαμε τέτοιο σκοπό".
Ακούστε το ηχητικό:

Δεν υπάρχουν σχόλια

ΠΡΟΣΟΧΗ! Την ευθύνη για το περιεχόμενο των σχολίων φέρει αποκλειστικά ο συγγραφέας τους και όχι το site. Η ανάρτηση των σχολίων μπορεί να έχει μια μικρή χρονική καθυστέρηση